Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaza gelirse ilk defa solak forvetimiz oluyor sanırım. Önceden varsa da ben hatırlamıyorum

Edit: Jo vardı 10 sene önce falan o solaktı sanırım

ali lukunku vardı sol ayaklı olarak . bu arada mısır milli takımıyla maç yapmıştık ozaman gol atmıştı maçı hatırlayan varmı

Onyekuru uçağı yine kaçırmış sanırım.

Asist Analiz

Galatasaray'ın İstanbul'a gelmesini beklediği Henry Onyekuru henüz uçağa binemedi! Onyekuru adına bugün Paris-İstanbul uçağına bilet alındığı öğrenilirken, oyuncu kontuar kapanıncaya kadar havalimanına gelmedi. (DHA)

Zaza gelirse ilk defa solak forvetimiz oluyor sanırım. Önceden varsa da ben hatırlamıyorum

Edit: Jo vardı 10 sene önce falan o solaktı sanırım

IMG_1014.webp

konu 41 tane transfer yapmak değil ki, nasıl da algı yaratıyor, şimdi de galatasaray'ı ve yönetimini mi düşünür olmuş :d
adamın istediği, listesinde olan oyuncuları almadıktan sonra sırf transfer yapmış olmak için 141 tane adam alsan ne olur?
ki bu durumu geçenlerde yöneticinin biri de açıklamıştı hatırlarsanız, hocanın istediği adamları alamadık diye.

sen gomis'i sat, ondan sonra 2 santrafor alacağız de, transferin son gününe kadar, alan ile modeste ile uğraş, alama, koskoca bir devre lig+kupa+şampiyonlar liginde hocayı sadece eren'e mahkum et, sonra devre arası diagneye 10 milyon euro bayıl, mitroglou'nu kirala. bu sene hoca orta saha transferi diye bas bas bağırınırken git menajer önerisi ile eteboyu kirala falan. hoca taylan'dan, oğulcan'dan verim alamasaydı ne olacaktı mesela?

bu adam fb tv'de program yapsa kimse bir şey demez de, bu kadar fanatizm ile, bu kadar az futbol bilgisi ile, açık bir kanalda yıllarca yorumculuk yapması tam bir komedi.

Onyekuru uçağı yine kaçırmış sanırım.

Asist Analiz

Galatasaray'ın İstanbul'a gelmesini beklediği Henry Onyekuru henüz uçağa binemedi! Onyekuru adına bugün Paris-İstanbul uçağına bilet alındığı öğrenilirken, oyuncu kontuar kapanıncaya kadar havalimanına gelmedi. (DHA)
Ucağı kaçırma durumu değil de covid testinin sonucu bekleniyormuş henüz test sonucu çıkmadığı için binememiş.

Edinilen bilgiye göre Fransa'daki Covid önlemleri kapsamında rötar yaşanıyor. Test sonuçlarını bekleyen Onyekuru'nun İstanbul'a geldikten sonra karantinaya girmesi de gerekecek.

Ulan bize transfer yaptirmamak icin herkes her tusu basiyor

Başakşehir maçını da kaçırır, Fener maçında sonradan oyuna girer gibi duruyor şu an için.
Zaten Başakşehir, G.Antep, FB gibi ligin en zorlu 5 maçından 3'ünü de oynadıktan sonra getirin oradan Ankaragücü'nü Onyekuru kardeşim şov yapacak...

Başakşehir maçını da kaçırır, Fener maçında sonradan oyuna girer gibi duruyor şu an için.
Zaten Başakşehir, G.Antep, FB gibi ligin en zorlu 5 maçından 3'ünü de oynadıktan sonra getirin oradan Ankaragücü'nü Onyekuru kardeşim şov yapacak...
Fb macinda cok önemli olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt