Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.737
- 109.552
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaynak nedir? Kaynaksiz haber paylasimi yasak bildigim kadar
Zaza gelirse ilk defa solak forvetimiz oluyor sanırım. Önceden varsa da ben hatırlamıyorum
Edit: Jo vardı 10 sene önce falan o solaktı sanırım
ali lukunku vardı sol ayaklı olarak . bu arada mısır milli takımıyla maç yapmıştık ozaman gol atmıştı maçı hatırlayan varmı
ali lukunku vardı sol ayaklı olarak . bu arada mısır milli takımıyla maç yapmıştık ozaman gol atmıştı maçı hatırlayan varmı
Zaza gelirse ilk defa solak forvetimiz oluyor sanırım. Önceden varsa da ben hatırlamıyorum
Edit: Jo vardı 10 sene önce falan o solaktı sanırım
Ucağı kaçırma durumu değil de covid testinin sonucu bekleniyormuş henüz test sonucu çıkmadığı için binememiş.Onyekuru uçağı yine kaçırmış sanırım.
Asist Analiz
Galatasaray'ın İstanbul'a gelmesini beklediği Henry Onyekuru henüz uçağa binemedi! Onyekuru adına bugün Paris-İstanbul uçağına bilet alındığı öğrenilirken, oyuncu kontuar kapanıncaya kadar havalimanına gelmedi. (DHA)
Yalnız kim uydurmuşsa güzel uydurmuş. En azından diğer yalan haberlere benzemiyor, Göksel'in cevap müthiş.Mustafa Cengiz: "İrfan Can için teklifimizi 6 milyon Euro’ya kadar yükseltebiliriz. Sonraki satışından pay da veririz."
Göksel Gümüşdağ: “Ya satamazsanız?”
(Milliyet)
https://twitter.com/buzzspor/status/1352529307160244225/photo/1
Biz dün dedik, bugün Rodop haber almis.
Edinilen bilgiye göre Fransa'daki Covid önlemleri kapsamında rötar yaşanıyor. Test sonuçlarını bekleyen Onyekuru'nun İstanbul'a geldikten sonra karantinaya girmesi de gerekecek.
Ulan bize transfer yaptirmamak icin herkes her tusu basiyor
Bende olsam o soruyu sorarım.Yalnız kim uydurmuşsa güzel uydurmuş. En azından diğer yalan haberlere benzemiyor, Göksel'in cevap müthiş.
sent via GSC
Fb macinda cok önemli olurduBaşakşehir maçını da kaçırır, Fener maçında sonradan oyuna girer gibi duruyor şu an için.
Zaten Başakşehir, G.Antep, FB gibi ligin en zorlu 5 maçından 3'ünü de oynadıktan sonra getirin oradan Ankaragücü'nü Onyekuru kardeşim şov yapacak...
Ucağı kaçırma durumu değil de covid testinin sonucu bekleniyormuş henüz test sonucu çıkmadığı için binememiş.