Mert Kamacı
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2009
- 28.685
- 12.847
- 2.868
Önceliğimiz Forvet ve Yusuf olmalı
Sonra İrfan'a odaklanabiliriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zorlasalarda feg kadar beklemeyiz, son 9gun kaldi zaten. Önumuzdeki hafta belli olurİrfan transferi zor bir transfer feg i ne kadar bekledik unutulmuş gibi forumda
Yusuf iyi mi gerçekten ?Önceliğimiz Forvet ve Yusuf olmalı
Abdestimi alip Mustafa Muhammed duyumu kovalamaya basladim.Ekli dosyayı görüntüle 109637
4 mac ceza almiş resmileşmis
Hakemi itmis :crushed:
Ekli dosyayı görüntüle 109638
Elimizi guclendirebilir bu ceza olayi
Hoca Mostafa’yi istedigini acikladiktan sonra misir basininda bir kac gun baktim son durum ne diye, en son yazilan haberde bizimkiler Zamalek yonetimiyle gorustuler ve son teklifimizi kabul etmediler yaziyordu, 1 hafta falan oluyor. Ben o haberi burada paylastiktan sonra ustunu cizmistim. Son bir kac gundur yine baktim ama bizimle ilgili hic haber yok.Kulüp ve oyuncuyla anlaşılmış son pürüz ödeme planı. Bu herifin üstünü çizelim en iyisi
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Yusuf iyi mi gerçekten ?
İrfan için yap teklifi 4.5+%50 pay ilk transfer dönemi satılmazsa 1.5m ek ödeme fakat pay %30 a düşer de. 2. yaz transfer sezonu satılmazsa bir 1.5m daha ama pay %15'e düşer de. 3.Transfer dönemi de aynı şekilde 1.5m daha ekle ama payı %0 'a düşürt. Bu kadar basit bu iş.
Abdestimi alip Mustafa Muhammed duyumu kovalamaya basladim.Ekli dosyayı görüntüle 109637
Kulup yetkilisi(avukati) fransiz takimla (saint etienne)transfer gorusmelerinin tamemen sonlandirildigini aciklamiş.
Ayrica arap bir takimin da teklifini reddetmisler ( biz degilizdir umarim :crushed: )
300k takipcisi var hesabin
Yoneticileri aciklama yapmis 3 gun once.
Maddi olarak sikinti da olduklarini dogrulamis ama iflas yada kredi iddialarini yalanlamis. Mustafa muhammed konusunu da kapattiklarini soylemis(bizimle devam ediyor cart curt)
Twitterda biraz arastirdim da arap tarafinda bizim adimiz gecmiyor hic. Hatta Galatasarayli birisi misirli gazetici/taraftara sormus durumu. Herif Gsden hic teklif almadik falan yazmis. Bu transfer kolpa oglu kolpa olabilir ŞAŞIRMAM
Menajerle mi temastayiz sadece yaw bu nasil isbence bunlar pazartesi resmi teklifine zamalek kulubune iletecek
YE TERAbdestimi alip Mustafa Muhammed duyumu kovalamaya basladim.Ekli dosyayı görüntüle 109637
Yoneticileri aciklama yapmis 3 gun once.
Maddi olarak sikinti da olduklarini dogrulamis ama iflas yada kredi iddialarini yalanlamis. Mustafa muhammed konusunu da kapattiklarini soylemis(bizimle devam ediyor cart curt)
Twitterda biraz arastirdim da arap tarafinda bizim adimiz gecmiyor hic. Hatta Galatasarayli birisi misirli gazetici/taraftara sormus durumu. Herif Gsden hic teklif almadik falan yazmis. Bu transfer kolpa oglu kolpa olabilir ŞAŞIRMAM
Menajerle mi temastayiz sadece yaw bu nasil is
Haber cikmamasi tuhaf. Fransa kaynaklarinda gordun mu hic?