Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdestimi alip Mustafa Muhammed duyumu kovalamaya basladim.Ekli dosyayı görüntüle 109637
4 mac ceza almiş resmileşmis

Hakemi itmis :crushed:
Ekli dosyayı görüntüle 109638

Elimizi guclendirebilir bu ceza olayi

Kulup yetkilisi(avukati) fransiz takimla (saint etienne)transfer gorusmelerinin tamemen sonlandirildigini aciklamiş.

Ayrica arap bir takimin da teklifini reddetmisler ( biz degilizdir umarim :crushed: )

300k takipcisi var hesabin

Hoca önümüzdeki sezona iyi çalışmalı

biten ffp,vadesi dolan kadro ve bazı biten sözleşmeler nedeniyle kadronun yenilenmesi kaçınılmaz + yeni yönetimde gelicek iyi işler yapmak isteyeceklerdir transferde

bu ara transferde orta saha ve hücum ağırlıklı eksikler için beklenti var defans sağbek harici bizi götürür gibi sene sonu sağbek ve solbekte oyuncu kalmıyo stoperdede donk bırakıp luyide satılır yani marcao hariç oyuncu kalmıyo iyi oyuncular tespit ediyoruzdur umarım yaz dönemi için

Kulüp ve oyuncuyla anlaşılmış son pürüz ödeme planı. Bu herifin üstünü çizelim en iyisi

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Hoca Mostafa’yi istedigini acikladiktan sonra misir basininda bir kac gun baktim son durum ne diye, en son yazilan haberde bizimkiler Zamalek yonetimiyle gorustuler ve son teklifimizi kabul etmediler yaziyordu, 1 hafta falan oluyor. Ben o haberi burada paylastiktan sonra ustunu cizmistim. Son bir kac gundur yine baktim ama bizimle ilgili hic haber yok.

Zamalek zaten bu transfer doneminde satmak istemiyor, eger giderse Saint Etienne’e gider. Oyuncu bize gelmek istemiyor.

Yusuf iyi mi gerçekten ?

iyi mi bilmiyorum ama o tip bir herife ihtiyaç var.

rakip temaslı oynayınca taylan düşüyor oyundan. fizik mücadeleye cevap veremiyoruz.

top çalmakta da çok zorlanıyoruz.

yusuf mu olur başkası mı olur bilmiyorum ama fiziksel olarak sinmeyip rakibe baskı yapabilecek bir adam lazım bize.

İrfan için yap teklifi 4.5+%50 pay ilk transfer dönemi satılmazsa 1.5m ek ödeme fakat pay %30 a düşer de. 2. yaz transfer sezonu satılmazsa bir 1.5m daha ama pay %15'e düşer de. 3.Transfer dönemi de aynı şekilde 1.5m daha ekle ama payı %0 'a düşürt. Bu kadar basit bu iş.

Acaba Apo,Cengiz falan forumu mu takip ediyor. Sabah yazdığım şekilde teklif yapılmış Emre Tilev'e göre :D

Abdestimi alip Mustafa Muhammed duyumu kovalamaya basladim.Ekli dosyayı görüntüle 109637
4 mac ceza almiş resmileşmis

Hakemi itmis :crushed:
Ekli dosyayı görüntüle 109638

Elimizi guclendirebilir bu ceza olayi

Kulup yetkilisi(avukati) fransiz takimla (saint etienne)transfer gorusmelerinin tamemen sonlandirildigini aciklamiş.

Ayrica arap bir takimin da teklifini reddetmisler ( biz degilizdir umarim :crushed: )

300k takipcisi var hesabin

Yoneticileri aciklama yapmis 3 gun once.
Maddi olarak sikinti da olduklarini dogrulamis ama iflas yada kredi iddialarini yalanlamis. Mustafa muhammed konusunu da kapattiklarini soylemis(bizimle devam ediyor cart curt)

Twitterda biraz arastirdim da arap tarafinda bizim adimiz gecmiyor hic. Hatta Galatasarayli birisi misirli gazetici/taraftara sormus durumu. Herif Gsden hic teklif almadik falan yazmis. Bu transfer kolpa oglu kolpa olabilir ŞAŞIRMAM

Maddi olarak sikinti da olduklarini dogrulamis ama iflas yada kredi iddialarini yalanlamis. Mustafa muhammed konusunu da kapattiklarini soylemis(bizimle devam ediyor cart curt)

Twitterda biraz arastirdim da arap tarafinda bizim adimiz gecmiyor hic. Hatta Galatasarayli birisi misirli gazetici/taraftara sormus durumu. Herif Gsden hic teklif almadik falan yazmis. Bu transfer kolpa oglu kolpa olabilir ŞAŞIRMAM

bence bunlar pazartesi resmi teklifine zamalek kulubune iletecek

Kadir çetincalı bizim yöneticilerin kuluple değil oyuncu ile konuştuklarını söylemişti.Hatta transfer yatarsa galatasaray yönetiminin yanlış adamlar ile iş yapmasından dolayı olduğunu da ekledi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt