Ahmet Sarı
10 Numara!
- 27 Şubat 2012
- 10.100
- 5.493
- 1.513
Onyekuru ve Halil Dervişoğlu tamam sırada İrfancan ve Mohammed var onun için Diagne'nin West bromwich işi olmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu anda sahada.![]()
Cok gol atamiyor gibi duruyor. Son vuruslari cok iyi degil mi. Misir ligi zor lig miŞu Mısırlı elemana ayar oldum ama bir taraftanda gelmesini istiyorum. Herif zımba gibi golcü. Süper ligte onu tutacak defans yok gibi. Tabi bunu videolardan izlediğim kadarı ile söylüyorum.
Sorloth diyorlar. Ama ben inanmıyorum. Opsiyonlu kiralayabilirsek muhteşem olur.
1.5 milyona yeniden kiralayip 4.5 satin almaya düsürürüz6 milyon euromus opsiyonu, eger bu defa da iyi oynarsa sezon sonu 5 milyona almaya calisiriz Kuru'yu.
Bir koreli bir seri tercihlerini begenmedimBenim seri gelmedi. Sen bari onyekurunun fotoyu pp yap.![]()
Onyekuru'yu biz izledikte sen pek izlememissin renkdas. Gecen yili tek golle bitirdi. O golude bir araba gol kacirdigi sikecilere atti. Kacirdiklari sayesinde ligden koptuk. Kapali savunmalara karsi sifir, yalnizca acik alanda bir faydasi olan bi adam Onyekuru. Bulunmaz hint kumasi degil. 5 milyon euro dahi verilecek bir yetenek degil. Fazla beklenti icine girip, geldiginden 3 mac sonra kufretmeyelim.
Afrikalı xavi'yi sevmemen beni üzdü.Bir koreli bir seri tercihlerini begenmedim
Sozlesmesi bitmiyor mu bunun hic1.5 milyona yeniden kiralayip 4.5 satin almaya düsürürüz
bir sonraki sene 1 milyona kiralayip satin almayi 2.5 milyona düsürürüz