- 16 Haziran 2010
- 203.829
- 155.791
- 6.838
Willian Jose > Wolves, kiralik sezon sonuna kadar. (Sky Sports)
Tam bizlik santrafor gitti.
Tam bizlik santrafor gitti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kurunun geldigine şükrediyorum lan. Transfer falan olmaz.

Emre demir sin demiKayseriden emre demiri almak lazim
Yok yaw süper cocuk valla 16-17 olmasina ragmen cok iyiEmre demir sin demi
Emrah ı yeni ponpon kızımız yapalım bence iyi transfer olurKurunun geldigine şükrediyorum lan. Transfer falan olmaz.![]()
Tepkiden çekinip Etebo almak ya da santraforsuz sezona girmek falan yangın tayfaya değil yönetime yazar.Niasse esasında tam bizlik transferdi
Ama yangın tayfa yüzünden olmadı
Etebo'da da öyle oldu
Ndiaye'yi kiralayacaktık ama yine çok bilmiş GS yangın tayfası ortalığı karıştırdı
Yönetimde gitti Etebo'yu aldı
Bizim şu yangın tayfaya uyuz oluyorum
Kulübe en çok zararı verenlerin başında geliyor bu kesim
Evet olabilir haklısın.Adminim senin dediğin dayatmayida hocanın kabul ettigini sanmiyorum hoca kendi listesi disinda oyuncu istemez inat eder gibime geliyor
Fatih Hoca'yi her daim savunan guruptansiniz anlasilan. Her daim bir bahane bulunur. Sitma olup iyilestikten sonra 12 maca cikti adam. Bruma'nin adi gecmedi yorumumda. Geride istedigim olmadi. Onyekuru gibileri 250bin'e buluyo anadolu takimlari.Harika yorum. Bu arkadaslarin her biri, sitmayi 24 saatte atlattiklari ve ardindan macta dokturdukleri icin bizim saha icinde de uyumlu uzumlu keke burun kiviriyor. Sorunlu bruma pesindeler
Bereket versinGalip Öztürk 500 bin tl hea? Heriflerin başkanı 20 milyon euro fişekliyor![]()
Bi de galip öztürk yani. Adam borsa istanbulun azılı manipülatörlerinden. Kaldırdığı paranın, boraadan aldığı cezaların haddi hesabı yok. 500 bin olsa olsa 1 aylık harçlığı olur bu adamınGalip Öztürk 500 bin tl hea? Heriflerin başkanı 20 milyon euro fişekliyor![]()
Gelmez ama gelirse mohamed yaremchuktan falan daha potansiyelli adamHalili izlemedim ama doğru transfer olur kağıt üstünde genç,türk,maç yapan bi adam heralde boşta değil + ümit milli takımın santraforu
tek forvet oynayacaksak önümüzdeki sene
As:Sörloth/yaremchuk
Yedek:tetteh/mohamed
Rotasyon:halil
Tarzında bi forvet rotasyonu iş görür +oğulcan + ali yavuzda var