Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar selam dün farklı bir iş için(daha önce stadyum başlığına da yazmıştım) bizim statda bir görüşmemiz vardı. Yönetimden de birkaç kişi vardı samimiyet ortamı oluşunca şakayla karışık İrfan olayını sordum. Başakın inat ettiği bazı şeyler varmış (detay vermedi ama sanırım nakit), bunlarda ısrarcı olur ise zor dedi ama çocuk çok istiyor, bakalım daha görüşüp görücez dedi.
Bekleyeceğiz sanırım:)

Üstad geçen de sordum yazmadın birşey zorunsuz opsiyon koydurmanin bir sıkıntısı oluyor mu ffpde en azından bunu yapsinlar
Onda problem yok, bence zaten en iyi opsiyon şekli de o.

Tabii takımlar koydurup almıyor diye pek tercih edilmiyor artık.

Eteboda bile 7.5 m opsiyon var Lemina 18 Seri 16 falandı tam tersi de olabilir. Önemli olan opsiyonu makul miktar da koydurmak

Arkadaşlar selam dün farklı bir iş için(daha önce stadyum başlığına da yazmıştım) bizim statda bir görüşmemiz vardı. Yönetimden de birkaç kişi vardı samimiyet ortamı oluşunca şakayla karışık İrfan olayını sordum. Başakın inat ettiği bazı şeyler varmış (detay vermedi ama sanırım nakit), bunlarda ısrarcı olur ise zor dedi ama çocuk çok istiyor, bakalım daha görüşüp görücez dedi.
Bekleyeceğiz sanırım:)
başak oyalıyor bizimkileri. fener araya girse anında verir o düzenbazlar.

1611396298859.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt