ndiaye'yi satmıştık ondan gelen parayla yapıldıBiz ffp devam ederken luyindamayi nasıl aldık ? Peşinat verip zorunlu opsiyonla aldık o.nasil oldu da şimdi yapamiyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ndiaye'yi satmıştık ondan gelen parayla yapıldıBiz ffp devam ederken luyindamayi nasıl aldık ? Peşinat verip zorunlu opsiyonla aldık o.nasil oldu da şimdi yapamiyoruz
FENERLİLER KUDURMAYA BAŞLAMIŞ BİLE
Satış yapsak başkasını alırız Onye yine opsiyonlu olur.Belki de satış yaptık. Başka açıklaması yok zaten
Zorunlu opsiyon KOYDURAMAZSIN. Koyduracak durumun olsa şimdi alırsın zaten.
Eleştirdiğiniz zihniyetten zerre farkı yok çoğunuzun.
Kolpaya son ver.ndiaye'yi satmıştık ondan gelen parayla yapıldı
Onda problem yok, bence zaten en iyi opsiyon şekli de o.Üstad geçen de sordum yazmadın birşey zorunsuz opsiyon koydurmanin bir sıkıntısı oluyor mu ffpde en azından bunu yapsinlar
başak oyalıyor bizimkileri. fener araya girse anında verir o düzenbazlar.Arkadaşlar selam dün farklı bir iş için(daha önce stadyum başlığına da yazmıştım) bizim statda bir görüşmemiz vardı. Yönetimden de birkaç kişi vardı samimiyet ortamı oluşunca şakayla karışık İrfan olayını sordum. Başakın inat ettiği bazı şeyler varmış (detay vermedi ama sanırım nakit), bunlarda ısrarcı olur ise zor dedi ama çocuk çok istiyor, bakalım daha görüşüp görücez dedi.
Bekleyeceğiz sanırım![]()
Eteboda bile 7.5 m opsiyon var Lemina 18 Seri 16 falandı tam tersi de olabilir. Önemli olan opsiyonu makul miktar da koydurmak
Yeni sağ bekimiz hoEtebo 7.5m verilip alinmalidir
Yeni sağ bekimiz ho
Birakirsaniz yaziklar olsun