Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aaron Boupendza'yı forum neden beğenmiyor bir mantıklı açıklama yapacak var mı?

3 milyon Euro'ya, 24 yaşında, solak, üst düzey vuruş yapan, çalım atan, topa bomba muamelesi yapmayan bir forvet var yani sebeb sırf anadolu topçusu geyiğimi nedir? Hani fiyatına 8 deseler anlayacağım ama bu şartlarda bu adamın nesini beğenmediniz?

2.25 teki vuruşu falcao yapsa 3 ay sakatlanır diagne yapsa taban kaldırdı diye kırmızı yer

Parcali formanin her yeri reklam. Ali sami yenin onune arkasina her yerine sponsor ama reklam Galatasarayin yanina gelince niye tabu oluyor bu kadar anllamiyorum.
Takımın satılmasına mesela karşı değilim stada isim vermeye asla karşı değilim ama geçmişi bizim kadar olmayan Arap parasıyla şöhret sahibi olmuş takımlar bile ismine ek yapmıyor biz Salzburg yada Leipzig değiliz bizim geleneksel değerlerimiz var bunların başında da armamizin üstündeki isim gelir fazla yenilik gelenekleri kaybettirir özünü kaybetmeyeceksin

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takımın satılmasına mesela karşı değilim stada isim vermeye asla karşı değilim ama geçmişi bizim kadar olmayan Arap parasıyla şöhret sahibi olmuş takımlar bile ismine ek yapmıyor biz Salzburg yada Leipzig değiliz bizim geleneksel değerlerimiz var bunların başında da armamizin üstündeki isim gelir fazla yenilik gelenekleri kaybettirir özünü kaybetmeyeceksin

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Saygi duyarim.

Diagneyi ingilizlere kiralik yolluyorsak, buna önceden bir anlasma imzalasinlar. Opsiyonunu cekmezlerse ve geri gelirsen, yazin araplardan bize 5 milyonluk teklif ve kendisine 3 milyon maas teklifi gelirse gitmelis diye anlasma lazim. Yoksa sözlesmesi bitene kadar bizde kalir bu herif.

Iki kere avrupa hevesini yerine getirdik. Sen orda bir halt yiyemeyip kalamiyorsan, faturasi bize kesilmesin.

Olm bu Onyekuru degil , Onyekuru diye Cennet Mahalesi Alisi kakalamislar bize

1611402673027.webp

Koç: "Bugün, 'FenerOl' kampanyasını imzalar atılana kadar 'MesutOl' olarak değiştireceğiz. En az bir SMS rica ediyorum. Telefonu olmayan çocukların babalarına, annelerine baskı yapıp SMS yollamalarını rica ediyorum."

Dedesi şu an mesazarında ters dönmüştür.

Bu nasıl bir acizliktir, bizim başkan sadece zenginlerden yardım istedi.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Koç: "Bugün, 'FenerOl' kampanyasını imzalar atılana kadar 'MesutOl' olarak değiştireceğiz. En az bir SMS rica ediyorum. Telefonu olmayan çocukların babalarına, annelerine baskı yapıp SMS yollamalarını rica ediyorum."

Dedesi şu an mesazarında ters dönmüştür.

Bu nasıl bir acizliktir, bizim başkan sadece zenginlerden yardım istedi.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Cengiz i zerre kadar sevmem ama hakkını yemeyelim adam sadece taraftar çok istedi diye yapıyor bu kampanyayı

Ki biz taraftar olarak istedik zorladık kampanyaya

Ali koçun yaptığı resmen dilencilik..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt