Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

R.Kosecki

@roman_kosecki_

·
56sn

Çarpışma sembolü

Çarpışma sembolü

Çarpışma sembolü

İsmail Çokçalış... Sezon sonuna kadar bedelsiz kiralama sezon sonu 1m € zorunlu satın alma teklifi reddedildi. Bursaspor devre arası futbolcuyu bırakmak istemediğini bildirmiss sezon sonu için kapıyı da 3m €'dan açmışlar sözlü görüşmeler devam ediyor.
Tweeti Alıntıla

Evet haklısın ayrıca 4,5,7,8,10 ve 12 nolu gollerini bizim takımda atabilecek bir futbolcu yok. Bir video daha buldum bir önceki takımındaki golleri adam ordada aynı golleri atmış:

rengim katılırmısın bilmiyorum welbecke benzettim ben bu çocuğu

Diagne Kasımpaşa kulübünde şampiyon oldu da mı geldi? Ya da Şampiyonlar Liginde hattrick yaptı da mı geldi?

Ya da Senegal milli takımında başarılı işlere imza attı da mı geldiydi?

Bu çocuğu Diagne üzerinden eleştiremezsiniz ya, net haksızlık. Orada bir amatörlük yaptık diye her 9 milyonluk futbolcu kazık olacak diye bir şey yok.

Ha, bana göre bu paralar artık hiç bir oyuncuya verilmemeli. Maksimum bonservis ücreti 5 milyon euro olmalı. Ama Irfan'ı bu şekilde gömmeye de pek hakkımız yok renktaş.

Bu çocuk yetenekli. Gençlerbirliği kulübünde de böyleydi, o zaman gidip Ahmet Çalığı aldık.

Başarılı performansını Başakşehir'de devam ettirip şampiyon oldular. CL'de biraz şansları olsa PSG'den 1 puan, Leipzig'den 1 puan ve United'dan 3 puan alarak 5 puanla o grupta gayet iyi iş yapmış olacaklardı.

Belli bir anlayışla oynayan takımda gayet iyi işler yaptı Irfan.

Takımı bir kişi şampiyon yapmaz, kalecisinden forvetine, TD sinden malzemecisine, başkanından taraftarına kadar ve hatta doğanın hastalığın ülke ekonomisinin bile etkisi var. Dolayısıyla şampiyon olan takımın oyuncu olması çok da önemli değil, topçunun performansı önemli. Messi, Ronaldolar, İbrahimoviç vs de dahil -Maradona hariç- tek bir futbolcu takımını tek başına şampiyon yapmamıştır.
Şampiyon olan takımın topçusu demek iyi olan topçularla oynadığından diğer oyuncuların yeteneklerinin yansımasını da üzerinde barındırır ki bu yanıltıcı olur. Ama ligden düşmemeye oynayan bir topçu iyi performans sergilemişse bu performans sadece kendi hünerindendir.
Tabii bu noktada futbolcunun oynadığı mevki de önemli. Vasat bir rakımda oynayan forvet eğer pırpır bir tipse ve hızlı ise kontra oynamaya müsaittir ve bunun başarısı göz önüne alınmaz, çünkü büyük takım kontra oynayamaz. Ama vasat takımın golcüsü pivot tarzda ise ve ligin en çok gol atan topçu ise, bu iyi bir forvet olduğuna işaret eder. Dolayısıyla da küme düşmemeye oynayan bir takımın forveti ligde en çok gol atıyorsa şampiyon takımda olmazsa o bir şampiyonadır. Çünkü üzerine düşeni yapmıştır, atması gerekeni atmış ama tutması gereken kaleci, geleni tutamamıştır, defans defans yapmamış vs.
Gelelim hetricke, sadece tesadüf. Çünkü daha kolay olan ligde karşı kaç defa hatrik yapmış? Kaç gol atmış?
Şampiyona takımda toplam (şampiyon olduğu sezon) ligde 2 gol atmış.
Tüm başarısı bu:tesadüf..
evet o kadar iyi oyuncuydu da neden Başak ile 2019 Ağustos ayında sözleşme uzattı? Çünkü takibi yoktu.
Haa td istiyorsa gelsin ama bonservis yüksek oldu mu topçu insandır etkileniyor. Ederi kadar oynamayınca zorlanıyor ve tepki de alınca mental olarak dağılıyor. Binlerce örneği var. İşte diagne, akbaba örnekleri var.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Malesef piyasayi bilmeyen bir yonetim transfer ekibi ve teknik heyet var

Hadi ben ceza almaya alışkınım ya bi mod olarak ya sen de ceza alırsan???!!
seninle muebbet yatmaya bile raziyim
Keşke dişi olsan
Turk asilli Hollandali olm havada kaparlardi la
Kısa yoldan zenginlik işte. Keşke ben olsaydım

1611404193434.webp

Boupendza tartışması için şunu söyleyebiliriz ki ligden aldığın her adam balon değil artık , Bursa’daki Bakambu nerelere gitti malum , Trezeguet öyle.

Ama bunun aksi olucak da bir o kadar da örnek var.

O yüzden lig içinden alınan yabancıların kalitesiz oluşu durumu yabancı serbestliğinden beri %50 olarak değişti.

He şunu söyleyebiliriz ki Malatya 300 ve Hatay bir sezon önce 300’e bu adamları buluyorken sen gidip 2M - 3M fiyatlara onlardan almaya çalışıyorsan batmaya mahkumsun.Ki elinde onlardan daha fazla scouting olanağı var. Menajerlerin eline düşmüşsün ama kendi listeni alamıyorsun iki üç menajerde dönüp duruyorsun.Yabancı serbest olmasa belli sıkımlık kursunun var derim ama serbest.
Su yonetimden nefret ederim gitmesi icinde gun sayiyorum ama senin Takimin Galatasaray gittigi zaman alamiyorsun o fiyatlara iste al Bu sene Gotu boklu moderler Coluballylerin fiyatlari ne kadar yukseldi Bizim Anadoludan bi klup bulsaydi inlari 300 veya 500 alirlardi.Ama Galatasaraya birakmiyorlar adamlar o fiyata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt