Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.738
- 109.553
- 4.878
anladım .... transferde yine babayı alma formülünü devreye sokuyoz
Mostofa ve irfan zor
Yusufu aciklariz pazartesiye kadar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
anladım .... transferde yine babayı alma formülünü devreye sokuyoz
Eren vardi umut vardi atamadi falcao var atamiyor ama diagne atinca beles gol ben de atarim oluyor. Superlig tarihinde en cok gol atan yabanci oyuncu tesaduf mu bu?catneci dostlar. takım iyi oynarsa sürekli karşı kalede top oynanırsa Gs forvetine Ali Yavuzu koy o da çok gol atar. ya da penaltı atar. Adam rakip takımın yarı sahasına yerleşmesilmesinde, takımın hucuma kalkmasına katkısı sıfır düzeyinde. Boyuna rağmen hava toplarına sıçrayamıyor bile. Hareketli değil. Yani Gomisin falan seviyesi bunun yanında uzay seviyesi. Siz adamın heybetine aldanıyorsunuz ama çok büyük bir yanılgı içerisindesiniz. Öte yandan istediğimiz bir forvet alamayacağız bu da bir gerçek. Ancak ben herhangi bir forvet oyuncusunun catneden çok daha faydalı olacağını düşünüyorum ki şu anda transferde olmazsa olmaz olan mevki burası..
Once avatarini degistir kaliteye ordan basla renktasYoussuf denen topçuyu alıp ortasaha planını bu topçuya göre yapanlar bir dakika bile beklemeden gitsin.
Kaliteli adam lazım kaliteli
ortasahaSantrafor mu bu arkadas biz DMC ariyoruz

Takımda bu adamdan yetenekli birini söyle bana Fegh dışındaOnce avatarini degistir kaliteye ordan basla renktas
Boupendza'yı tarif etmişsin. Kendi pozisyonunu kendi hazırlayabilen, topada iyi vuran bir adam lazım bizim orta özürlü takıma bu da ta kendisi oluyor.
21 alti dunyada 20 macta 10 gol atan 3 kisi yoktur. bu neyin kafasi?Boupendza’yı izleme fırsatım olmadı. Yaşına bakmalı. 21 ve altı ise hemen alınmalı. 25 + ise uzak durulmalı.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bizim ligin yegane bug'ı Ömer Bayramdır broLigin bug'ı
Dmc olarak gustavo souza benzeri
Kanat olarak onyekuru benzeri
Hucum oyuncusu aboubakar ekuban benzeri
şiddetle bı elmandere ihtiyaç var o yüzdenBaltik Denizi civarindaki ulkelerden ismi cikan her forvet neden yeni Elmander muamelesi goruyor?
Ki elmander de bir sorloth degil bitiriciligi kisitli bir oyuncu. Bugun oynasa yine santrafor ararızBaltik Denizi civarindaki ulkelerden ismi cikan her forvet neden yeni Elmander muamelesi goruyor?