Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İrfana fener talip olursa eminim söylenen rakamların yarısına verecekler o asbaskanlsri olacak herif zaten belli etti

catneci dostlar. takım iyi oynarsa sürekli karşı kalede top oynanırsa Gs forvetine Ali Yavuzu koy o da çok gol atar. ya da penaltı atar. Adam rakip takımın yarı sahasına yerleşmesilmesinde, takımın hucuma kalkmasına katkısı sıfır düzeyinde. Boyuna rağmen hava toplarına sıçrayamıyor bile. Hareketli değil. Yani Gomisin falan seviyesi bunun yanında uzay seviyesi. Siz adamın heybetine aldanıyorsunuz ama çok büyük bir yanılgı içerisindesiniz. Öte yandan istediğimiz bir forvet alamayacağız bu da bir gerçek. Ancak ben herhangi bir forvet oyuncusunun catneden çok daha faydalı olacağını düşünüyorum ki şu anda transferde olmazsa olmaz olan mevki burası..
Eren vardi umut vardi atamadi falcao var atamiyor ama diagne atinca beles gol ben de atarim oluyor. Superlig tarihinde en cok gol atan yabanci oyuncu tesaduf mu bu?

Son durumlar nedir dostlar? Bir kaç gündür takip edemedim hiç.

merkez ortasaha ayrıca dmc ve stoperde oynuyor , donktan az olur maaşı
images%20(2)%20(6).webp

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Orrrrrrrrrrrrr

ali koç: "transferlerin kurallara göre uygun yapılmasını herkes istiyor. oğulcan konusunda henüz resmi ceza verilmedi, yakın takipçisiyiz. fenerbahçe olarak bu konudan rahatsızız.

Ne derrrsen de bu klüp yöneticileri böyle akil mantik yok salak salak topcu almaya devam ederler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt