Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok kap olayina sadece biz ikimiz uyuyoruz. Yani herseYi aciklama anlaminda
  • TFF'de limitler açıklanmış, 499 milyon TL limitimiz var. Bu kadar limit varken neden transfer yapmıyorsunuz deniliyor. Bu limit bütün kulübün limitleri. Herkesin maaşı var. TFF'de verin gerçek limitlerinizi dedim. Mahrem veremeyiz dediler. 21 kulüp içinde artıda olan iki kulüp var. Biri biziz biri de Trabzonspor. Ben açıklıyorum şu anda 9.8 milyon TL limitim var. Kur yenilendi. Limiti yükseltin dedim ama kabul etmediler.

Yok o ayrı bu açıklamayı da yapmıştı özellikle hatırlıyorum.

Cok dogru noktaya degnmissin reis. Hirs ve agresiflik cok onemli. Bizim gencolarda bir tek alide vardi o olay cocuk hirsinin kurbani oldu karagumruk macinda.

Fenerdeki omer faruk da hirsli ve agresif. Bjkdeki ridvan da oyle hatta sirf bu ozelligi yuzunden bizim suleyman lustan daha buyuk topcu oldu. Yoksa sulo daha yetenekli idi

Ömer Faruk da güzel örnek bizim Mustafa kapıda 0 di agresiflik Ömer Faruk tam tersi sanki direk 11 oyuncularıyla savaşacak bir hava vardı..

Göksel'in istediği 14 milyonun yarısını Bursa'ya versen bütün gençleri florya'ya kadar elleriyle getirip bırakırlar.
O kadar çok nakite ihtiyaçları var ki.

Terim'e, tekrar takımı vasatlarla doldurma fırsatı vermeyin.
Transfer değil istifa İstiyoruz!
Sonra o gencecik cocuklarin uzerine baskiyi yukleyip sampiyonluga oynayacaksin ? imkansiz 3 mac sonra yerler kafalarini elinde iyi bir kadro olacak bu gencleri araya serpistirerek oynatacaksin ama bizim 11 e direk katki verecek adama ihtiyacimiz var o yuzden irfanla ugrasiyoruz

İrfan, Türkiye liginin açık ara en kaliteli yerli oyuncusudur her ne pahasına olursa olsun alınmalıdır. Şikeciler bile bu transferin gerçekleşmesini istemiyor. İrfan alınırsa yabancı kısıtlamasının adı bile ortadan kalkar. Siz halen 8-10m çok diyorsunuz, kazanılacak lig kupası ve şl gelirleri zaten kulubü paraya boğacaktır. Şampiyonluğa oynayan takım üçün beşin hesabını yapmaz.
Üçün beşin hesabını yapmaya yapmaya 1 milyonluk bütçeyle 5 transfer yapmaya çalışacak hale düştük , ders almıyorsunuz sanırım. Aynı hikayeyle Falcao'yu da aldırdı taraftar CL'de çıkarır parasını diye. Senin Şampiyonlar Ligi'ne katılman garanti değil İrfan gelse de. Ha gittik diyelim öteki sene şampiyon dahi ön eleme oynayacak. Bu kulüp CL gelirlerini düşünmeden bütçe yapmak zorunda. Kaldı ki 10 milyonluk topçu da değil İrfan ne kadar iyi olsa da.

1611426892856.webp

Okan, İrfan için her şey çok yakın diyemeyiz dedi.

Okan Buruk: "İrfan Can ile alakalı yönetimimiz gelen teklifleri değerlendiriyor. Kulüp çıkarları izin verirse yönetim en iyi kararı verecektir. Hücum hattında sıkıntı yaşıyoruz. Her şey çok yakın görünmüyor. Bizim de hücumda eksiklerimiz var. Bir an evvel bu işleri halledecekler"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt