- 29 Temmuz 2011
- 17.420
- 8.901
- 1.588
Bu Fener ceza yemiyorsa tff denilen kukla kurum kimseye bir ceza kesememeli bakalım göreceğiz noldu sözde limitler anlaşmalar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Enes de yetenek de yokkiAli akmanın yeteneği dışında çok hırslı ve yırtıcı olmasi büyük avantaj mesela enes unalda hiç yoktu bu olay
Bunu istiyormuydukadamlar bizim istediğimiz elemanlara çöküyorlar
Bjkde dikkat ediOrLimite biz dışında uyan tek kulüp Trabzonspor
Fener zaten eksideydi , üstüne yeni transferler yaptılar.
Başımızda limitin hesabını soracak bir yönetim yok maalesef.
Aynen öyle.. vallahi seçenek çok takıldık kaldık İrfan'a mustafaya ona bunaFati yerine Reyna
Mahrez yerine Sancho var
Rüdiger yasli Eric Garcia ii olur
Xd
Mustafa Cengiz Gs Tv'de açıklama yaptığı gün bahsetmişti bu konuyu. İki kulübün uyduguna dair.Bjkde dikkat ediOr
Göksel'in istediği 14 milyonun yarısını Bursa'ya versen bütün gençleri florya'ya kadar elleriyle getirip bırakırlar.İrfan ile falan hiç uğraşmayacaksın..
Bursa nın parlayan gençlerini alalım diyecem onları da kulübede çürütürüz emre akbabaydı ömer bayramdı
niye yavYusuf denilen elemanı alıp transferi kapatmalıyız.
Ali akmanın yeteneği dışında çok hırslı ve yırtıcı olmasi büyük avantaj mesela enes unalda hiç yoktu bu olay
Yok kap olayina sadece biz ikimiz uyuyoruz. Yani herseYi aciklama anlamindaMustafa Cengiz Gs Tv'de açıklama yaptığı gün bahsetmişti bu konuyu. İki kulübün uyduguna dair.
Ama %15 sapma payını dahil etti mi bilmiyorum.
İrfan'ı istemiyorum.niye yav