Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hangi maci izliyorsunuz hangi gozle izliyorsunuz anlamiyorum irfan ayagina top yapisan topilu faul yapmadan elinden alamazsin dikine gider calim atar gol atar

Adam cok iyi topcu en az 5 sene muazzam katki verir kim alirsa alsin iyi topcu bu kadar basit rakipte alsa cok iyi topcu bizim mal yonetim alamaz fener alirsa helal olsun derim bok atmaya gerek yok Kedi ulasamayacagi cigere mindar dermis fener alsa biz bok atacagiz biz alsak onlar bok atacak gerek yok alana hayirli olsun umarim aliriz degerini ilerde anlariz

Limite biz dışında uyan tek kulüp Trabzonspor 😂
Fener zaten eksideydi , üstüne yeni transferler yaptılar.

Başımızda limitin hesabını soracak bir yönetim yok maalesef.

İrfan ile falan hiç uğraşmayacaksın..

Bursa nın parlayan gençlerini alalım diyecem onları da kulübede çürütürüz emre akbabaydı ömer bayramdı
Göksel'in istediği 14 milyonun yarısını Bursa'ya versen bütün gençleri florya'ya kadar elleriyle getirip bırakırlar.
O kadar çok nakite ihtiyaçları var ki.

Terim'e, tekrar takımı vasatlarla doldurma fırsatı vermeyin.
Transfer değil istifa İstiyoruz!

Son düzenleme:
Bugünkü maçtan Mostafa Mohamed..
EsbxIN1XEAAtWE_

Ali akmanın yeteneği dışında çok hırslı ve yırtıcı olmasi büyük avantaj mesela enes unalda hiç yoktu bu olay

Cok dogru noktaya degnmissin reis. Hirs ve agresiflik cok onemli. Bizim gencolarda bir tek alide vardi o olay cocuk hirsinin kurbani oldu karagumruk macinda.

Fenerdeki omer faruk da hirsli ve agresif. Bjkdeki ridvan da oyle hatta sirf bu ozelligi yuzunden bizim suleyman lustan daha buyuk topcu oldu. Yoksa sulo daha yetenekli idi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt