Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir kac gun once Feyenoord’un teknik direktoru Advocaat bizim ilgilendigimiz Jorgensen icin kulup tarafindan kiralik gonderilmesi mantikli olmaz, anca 15 milyon veren olursa gidebilir demis.

Benteke nasil olur? fikrine alalim.

2021 de kontrati bitiyor, 30 yasinda.

katki verirmi? fizigi inanilmaz.

Etebo gidip Yusuf gelecekse olur pek beğenmiyorum ama Etebo'dan iyi.

Benteke burda patlama yaparmi acaba, adamda hayvan gibi fizik var.

epl'de son 8,5 sezonda 238 maç maç 75 gol 21 asist yapmış.
sadece 2018 sezoununda ağır bir sakatlık geçirmiş, o sezon toplam 16 maç oynamış. diğer sezonlarda genelde hep 30 maçı görmüş epl'de. sürekli bir sakatlık sorunu yok.

bu sezon da ilk yarıda 18 haftası geride kalan ligde, 13 maç oynamış. (toplam 617 dakika ama, genelde sonradan giriyor, ilk tercih değil, hatta 3., 4. tercih)

epl'de bu kadar kendini ispat etmiş bir adamın türkiye liginde tutmama ihtimali yok. nonda falan 35 yaşında bu ligin içinden geçiyordu. yaşı da 30. 2-3 sene sonra çin/katar/usa gibi liglere de gönderebilirsin.

piyasa değeri 9 m eur, 5 ay sonra sözleşmesi bitiyor. bence 1-2 m eur civarına alınabilir, yoksa sezon sonu için anlaşılıp bedava da alınabilir.

yahu şu adamı kaçırmayın işte al sana forvete epl patentli kesin çözüm.

Bir kac gun once Feyenoord’un teknik direktoru Advocaat bizim ilgilendigimiz Jorgensen icin kulup tarafindan kiralik gonderilmesi mantikli olmaz, anca 15 milyon veren olursa gidebilir demis.

hqdefault.jpg

irfan'a teklifi yaptınız yeter. olmuyorsa günlerce bununla uğraşmanın anlamı yok. adamın gönlü bizde, düzgün top oynamıyor. biraz akılları varsa son gün de olsa teklifi kabul ederler. fazla uzatıp da kazık yemenin anlamı yok

ona harcayacağınız mesaiyi ve nakti mustafa'ya yönlendirin. bizi irfan değil bu adam şampiyon yapacak. irfan'ın yerinde oynatacak oyuncu var. muhtemelen onye transferinden sonra arda da orta sahaya alternatif olacak. ama forvet oynayacak adam yok takımda. taylan'ın alternatifi yok. mustafa ve yusuf'u alıp kapatalım transferi. son güne kadar da başak'ın fikrini değiştirmesini bekleriz

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maçı izlemedim ama irfan can bugün 27 top kaybı yapmış whoscoreda göre. Bizim orta sahalar şunu yapsa taraftar ağır linç eder-etmeli. Yine de mac başına 15 top kaybıyla falan bile oynasa, alınması mükemmel olur diye düşünüyorum. Çünkü bu sene bence taraftarin genel görüşünün aksine geçen seneden çok daha zevk veren bir orta saha kurgumuz var ( ömer-lemina-kısmen seri gibi kabız adamlar yok ) ve irfanda oyun tarzı açısından bu kurgunun mükemmel bir tamamlayıcısı olabilir.

Göksel Gümüşdağ, İrfan Can'ın bonservis bedelini 12 milyon Euro olarak belirlerken bu rakamın ödenmesi halinde oyuncunun transferine onay verileceğini Mustafa Cengiz'e belirtti.

Diğer bir seçenek olarak; 10 milyon Euro + Emre Kılınç teklifini iletti. (Sözcü)

emre 2 m he

İrfan yerine scout orta saha ve forvet alın. Başlarım baykuşuna

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7 transfer donemi geciren bir yonetim hala ayni boklari yiyorsa ben iyi niyet aramam.

İrfancan sol ayakli merkez ortasaha.Fiyati: 10 milyon. Adamlar satmiyor degil mi asagisina. Tamam diger alternatife yonel. Var mi? Yok anasini satayim. Ya İrfan ya hic.

Türkiye’nin en zengin ailesinin bir mensubu çıkmış tvde çoluk çocuktan para isteyip dileniyor. Bu adamın ailesi buna bişey demiyor mu acaba.?

En fazla Youssouf'u alıp transferi kapatırız. Belki bir de sağ bek. Falcao gitmez. Diagne de takımda kalırsa ben forvet alacağımızı sanmıyorum. İrfan veya Visca'yı FFP'ye uyarak almak neredeyse imkansız şu an. Sezon sonu bakılır ona.

bizim MARCAO Dmc oynayamaz mı? Bence orada net denenebilir. Topla mesafe kaydeden, sert, pas yüzdesi ve vizyonu oldukça iyi bir oyuncu. İçinden bir melo çıkabilir.

Muslera

Linnes- lyu -Ozon (Donk)- Saraçi

Taylan-Marcao

Feg - İrfan (Belhanda)- Onye

Transfer​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt