Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener kanat oyuncusunu aciklamis simdi gördüm. Bjk a karsi cok iyi cok derin kadrolari var. Bence sampiyon olacaklar, biz yarista degiliz zaten 55 tane eksigi olan takim sampiyon olamaz.
febe champshipten topçu alıyor ki izleyen varsa hiç birşey bilmiyorum şampiyon ilan ediliyor biz aynı ligten adamların çok şey beklediği bir Türk oyuncu alıyoruz çöpoğlu çöp deniliyor daha izlemeden.Aynı şey şu bizle adı geçen adamlada alakalı.Ya bir oyuncu takım oyuncusu olsa yeter her türlü o şımarık sadece istatisklik manyağı diagne den iyidir gözümde

Bende de renk mavi oldu yav ben değiştirdim

bende böyle
1611431803637.webp

febe champshipten topçu alıyor ki izleyen varsa hiç birşey bilmiyorum şampiyon ilan ediliyor biz aynı ligten adamların çok şey beklediği bir Türk oyuncu alıyoruz çöpoğlu çöp deniliyor daha izlemeden.Aynı şey şu bizle adı geçen adamlada alakalı.Ya bir oyuncu takım oyuncusu olsa yeter her türlü o şımarık sadece istatisklik manyağı diagne den iyidir gözümde
Onlar her seferinde patlıyor. Biz aldık, yürüdük. Gerçekçi olmakta her zaman fayda var..

Ya tutarsa; evet tutar mı tutar. Ama daha iyisi varken niye riske gireyim?

Biz niye bu kadar irfana takıldık irfana toplamda 10+ gibi bir rakam ödersek bu paranın geri dönüşüde olmaz. Oraya hiç mi yabancı oyuncu izlenmedi biz bu filmi hep izledik transferin son gününe kadar tek bir oyuncunun adı geçecek ve son gün son saate kadar aynı şeyler konuşulacak ve sonunda uydurma bir hikayeyle bize kadronun ne kadar yeterli olduğu anlatılacak. Koskoca kulübün ve teknik heyetin sabit bir planla transfer sezonuna girmesi trajikomik bir durum.

Ali Akman
Batuhan Kor
Halil Dervisoglu
Ali Yavuz Kol
Guven Yalcin
Ahmed Kutucu

Bana gore en yeteneklisi Halil Dervisoglu.

Ndye şiyimi ye gelsin

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onlar her seferinde patlıyor. Biz aldık, yürüdük. Gerçekçi olmakta her zaman fayda var..

Ya tutarsa; evet tutar mı tutar. Ama daha iyisi varken niye riske gireyim?
bunada saygım sonsuz hocam ama adamın youtube videosu izleyerek yada en iyi ihtimalle transfer market verilerine bakarak daha adam gelmeden çöp diagneden bile çöp denmek saçma.O adamı anca iddaa manyağı olacaksın ki 3 5 maçını canlı izleyeceksin sonra bir hükum vericeksin.Yorumum şu hollanda da ilgilendiğimiz iddaa edilen santrofor içindir

Avrupa'lı tecrübeli forvet deyince Costa - Jorgensen isimleri uyuyor uymasına da geçen Serdar Ali de söyledi isimli kimsenin ismini daha önce duymadığı dediğinden ben Dzeko ihtimali olduğunu düşünüyorum, Costa adı hep gündemdi Jorgensen dediğinde gündemde yoktu, gizli yürütülen isimli bir oyuncu bence Dzeko için bir girişim olmuş olabilir, takımıyla problemleri var bildiğim kadarıyla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt