Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak buna eyvallah sakatlık konusunda en ufak suphe varsa gelmesin ama onun dışında Jorgensen boş bir adam değil keşke mohamed olsaydı yada daha üst seviye birisi olsaydı ama olmuyorsa eğer sakatlık sorunu yoksa Jorgensen iyidir ve eminim gelirse seveni çok olacak

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sörloth'un trabzon'a ilk geldiği dönem eğer gs almış olsaydı bir sürü taraftar topa tutardı. melo için bile kazma, yılın bidonu ne işi var vs yorumları yapılıyordu.
jorgensen bence de sakatlık durumu olmasaydı gelsindi ama kesinlikle o konuyla ilgili büyük bir problemi var gibi görünüyor.

Jorgenseni abartmayın tamam çok skorer bir adam değil ama Diagne yanında futbolcu bile değil Jorgensen topla arası baya iyi olan duvar olabilen bir forvet bu lig de fernandao ve Diagne gol kralı oldu premier Lig takimi değiliz keşke daha iyisi gelsin ama Jorgensen iyi adamdır bu forumda bir adam bir kaç kişi tarafından ilk başta begenilmeyince adamı hiç izlememiş kişiler bile düşman kesilip aforoz ediyor elinde ayarsız Diagne ve sakat falcao olan mecburiyetten Oğulcani forvet oynatan takımın taraftarı Jorgenseni amatör küme topçusu yaptı anında

Etebo Primer lig oyuncusu tayfa in.Cop oğlu çöp jorgensen.Birakin şu izlmediginiz adamlar hakkında yorum yapmayı.

Fener kanat oyuncusunu aciklamis simdi gördüm. Bjk a karsi cok iyi cok derin kadrolari var. Bence sampiyon olacaklar, biz yarista degiliz zaten 55 tane eksigi olan takim sampiyon olamaz.

sörloth'un trabzon'a ilk geldiği dönem eğer gs almış olsaydı bir sürü taraftar topa tutardı. melo için bile kazma, yılın bidonu ne işi var vs yorumları yapılıyordu.
jorgensen bence de sakatlık durumu olmasaydı gelsindi ama kesinlikle o konuyla ilgili büyük bir problemi var gibi görünüyor.
Sorloth bize gelseydi aman Allahım neler neler derlerdi adamın golu yok nereden buldular çöp leş ölü ben hatırlıyorum gomise bile laf eden vardı

Irfani bugun izledim kotu hali bile bizim Belhanda Ve emre Akbabadan iyi kolay kolay top ksptirmiyor adam .Diribling konusunda ikisinin cok cok onunde .Kotu yonu oyundan cok kapuyor.Ama oda hocanin isi Umarim uygun bi bedele aliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt