- 1 Ağustos 2014
- 63.830
- 75.026
- 4.338
Kanser olma dönemine girdik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sörloth'un trabzon'a ilk geldiği dönem eğer gs almış olsaydı bir sürü taraftar topa tutardı. melo için bile kazma, yılın bidonu ne işi var vs yorumları yapılıyordu.Bak buna eyvallah sakatlık konusunda en ufak suphe varsa gelmesin ama onun dışında Jorgensen boş bir adam değil keşke mohamed olsaydı yada daha üst seviye birisi olsaydı ama olmuyorsa eğer sakatlık sorunu yoksa Jorgensen iyidir ve eminim gelirse seveni çok olacak
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Renktaşım bir şey yok Jorgensen haberi çıktı Diagne millete göre badem gözlü oldu yine bir oyuncu doğru dürüst izlenmeden aforoz ediliyorortalık yangın yerine dönmüş neler oluyor
Etebo Primer lig oyuncusu tayfa in.Cop oğlu çöp jorgensen.Birakin şu izlmediginiz adamlar hakkında yorum yapmayı.Jorgenseni abartmayın tamam çok skorer bir adam değil ama Diagne yanında futbolcu bile değil Jorgensen topla arası baya iyi olan duvar olabilen bir forvet bu lig de fernandao ve Diagne gol kralı oldu premier Lig takimi değiliz keşke daha iyisi gelsin ama Jorgensen iyi adamdır bu forumda bir adam bir kaç kişi tarafından ilk başta begenilmeyince adamı hiç izlememiş kişiler bile düşman kesilip aforoz ediyor elinde ayarsız Diagne ve sakat falcao olan mecburiyetten Oğulcani forvet oynatan takımın taraftarı Jorgenseni amatör küme topçusu yaptı anında
Güney Amerika ülkelerindeki çoğu forvetlerin boyu kısaHeh aguero dan kac tane var oldu olacak messi deseydin sokaktan kimi cevirsen aguero dimi ?
Sorloth bize gelseydi aman Allahım neler neler derlerdi adamın golu yok nereden buldular çöp leş ölü ben hatırlıyorum gomise bile laf eden vardısörloth'un trabzon'a ilk geldiği dönem eğer gs almış olsaydı bir sürü taraftar topa tutardı. melo için bile kazma, yılın bidonu ne işi var vs yorumları yapılıyordu.
jorgensen bence de sakatlık durumu olmasaydı gelsindi ama kesinlikle o konuyla ilgili büyük bir problemi var gibi görünüyor.
Feyenord gol atamaza basalım.BILGI: Jörgensen yarın AZ Alkmaar maçında ilk 11'de olacak.
Maç saati: 18:45 (TS)
Tamam renktaşım ben izlememisimdir anlamam futboldan da futbolcudan daEtebo Primer lig oyuncusu tayfa in.Cop oğlu çöp jorgensen.Birakin şu izlmediginiz adamlar hakkında yorum yapmayı.
Bence kimse gelmeyecek.Ben ama Jorgensenin geleceğini hiç sanmıyorum hiç duymadığımız haberi çıkmayan biri gelecek bence