Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 18.824
- 7.338
- 1.743
Kulübun anahtarini da verelim tam olsun. Bu kadar da olmaz yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok sayın moderatörlerim rica ediyorum bu gibi insanlarla ve onların fikirleriyle zihnimizi meşgul etmemize izin vermeyinO zaman vatandaş Ekrem olarak yaptım diyecek. Dikkat edersen ibb başkanı olarak yaptım diyor. Bu da cebimden değil belediyenin kasasından yaptım demektir, renkdaş.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bol bol etli butlu gör ruyanda sergenBen kaçtım, tatli ruyalar
Bos yapma. Dekonta bak ne yaziyor ondan sonra konusmaya devam. IBB BASKANI olaeak diyor. Belediyemiz tarafindan demiyor bak.O zaman vatandaş Ekrem olarak yaptım diyecek. Dikkat edersen ibb başkanı olarak yaptım diyor. Bu da cebimden değil belediyenin kasasından yaptım demektir, renkdaş.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen renkdas topuklarina sikilmali bu arkadasinÇok sayın moderatörlerim rica ediyorum bu gibi insanlarla ve onların fikirleriyle zihnimizi meşgul etmemize izin vermeyin
Fikirlerimizi paylaşmakta özgürüz elbette ancak bu arkadaş dayatma yaparak algı oluşturmaya çalışıyor ve bunu hepimizin değer verdiği Galatasaray ile ilgili bir konu üzerinden yapması midemi bulandırıyor gereğinin yapılmasını diliyorum saygılar
Ne yapmaya calistigini herkes anliyor zaten . Politik yapmak yasak hele bu konuda diyip bitirelim. Devam ederse gereken yapilirÇok sayın moderatörlerim rica ediyorum bu gibi insanlarla ve onların fikirleriyle zihnimizi meşgul etmemize izin vermeyin
Fikirlerimizi paylaşmakta özgürüz elbette ancak bu arkadaş dayatma yaparak algı oluşturmaya çalışıyor ve bunu hepimizin değer verdiği Galatasaray ile ilgili bir konu üzerinden yapması midemi bulandırıyor gereğinin yapılmasını diliyorum saygılar
Okumasi yok belkiBos yapma. Dekonta bak ne yaziyor ondan sonra konusmaya devam. IBB BASKANI olaeak diyor. Belediyemiz tarafindan demiyor bak.
Yoo hemde cok iyi anlasilan böyle alttan yazabiliyorsa neyse konumuza devam.Okumasi yok belki
O gol olayini pek takmam dicem de Hollanda ligi geliyor aklimaJorgensen'in son yillarda attigi toplam gol sayisi bu sene Diagne'nin attigi gol kadar.
Her sezon sakatlik yasamis, Feyenoord'un önemsiz bir oyuncusu.
Forvet ve 6 no gelsin raziyimYoo hemde cok iyi anlasilan böyle alttan yazabiliyorsa neyse konumuza devam.
Irfan gelmez artik..
Mühim bir mesele... @Berke Karabacak avatarı değiş acilSu Belhandayi avatardan silse sempatik olacakta olamiyor
Okumasi yok belki
Mühim bir mesele... @Berke Karabacak avatarı değiş acil
6 no ilk hedef olmaliForvet ve 6 no gelsin raziyim