Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O zaman vatandaş Ekrem olarak yaptım diyecek. Dikkat edersen ibb başkanı olarak yaptım diyor. Bu da cebimden değil belediyenin kasasından yaptım demektir, renkdaş.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çok sayın moderatörlerim rica ediyorum bu gibi insanlarla ve onların fikirleriyle zihnimizi meşgul etmemize izin vermeyin

Fikirlerimizi paylaşmakta özgürüz elbette ancak bu arkadaş dayatma yaparak algı oluşturmaya çalışıyor ve bunu hepimizin değer verdiği Galatasaray ile ilgili bir konu üzerinden yapması midemi bulandırıyor gereğinin yapılmasını diliyorum saygılar

Emil Kraft'ı videolarda falan beğendim maliyeti de uygun olacaksa olur bence.

Çok sayın moderatörlerim rica ediyorum bu gibi insanlarla ve onların fikirleriyle zihnimizi meşgul etmemize izin vermeyin

Fikirlerimizi paylaşmakta özgürüz elbette ancak bu arkadaş dayatma yaparak algı oluşturmaya çalışıyor ve bunu hepimizin değer verdiği Galatasaray ile ilgili bir konu üzerinden yapması midemi bulandırıyor gereğinin yapılmasını diliyorum saygılar
Aynen renkdas topuklarina sikilmali bu arkadasin

Ne yapmaya calistigini herkes anliyor zaten . Politik yapmak yasak hele bu konuda diyip bitirelim. Devam ederse gereken yapilir

İrfan can'a karşılık luyindama+ x teklif eden her kimse haindir.Koyu bir İmparator Fanatiği olmama rağmen Fatih Terim'de dahil bu listeye.

Jorgensen'in son yillarda attigi toplam gol sayisi bu sene Diagne'nin attigi gol kadar.

Her sezon sakatlik yasamis, Feyenoord'un önemsiz bir oyuncusu.

Emre Kılınç Galatasaray için mevcut şartlarda gözden çıkarılabilir yetenekleri kısıtlı bir oyuncu.Ancak Luyindama'nın cl performansı ortada yaptıkları yapacaklarının teminatı.Adam çok ağır sakatlıktan çıktı.İrfan can'a karşılık verilmesi skandal olur.

an itibariyle konudaki msjları incelemeye aldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt