Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İrfan transferi uzadıkça insanın hevesi kaçıyor önümüze bakmamız lazım umarım görüşülüyordur alternatiflerle de çıkan isimlere bakarsak en fazla katkı sağlıyıcak isim yine irfan gibi elimiz boş dönmeyiz umarım

Sağ bek, malatyalı yusuf ve Diagne giderse bir forvet müthiş olurdu. Yemişim Başak'ın tribini. Adam gelmiş daha oynanmamış avrupa şampiyonasının hesabını yapıp, fiyata ekliyor. Belki oyuncu berbat bir turnuva geçirecek, değeri düşecek. Yabancı sınırı da gündemden kalkmış, 12-14 milyon eurolar nedir.

Policia GIF | Gfycat

Haluk Yürekli aynı zamanda Luyindama konusunda da bazı gelişmeler olabilir dedi sanırım menajerine yada menajerlere teklif getirmek için yetki verildi. Olurda Luyindama satılırsa 10-12 civarına Krafth, Mohamed, İrfan transferi de olur. Ya da Diagne'yi kiralamak yerine satmayı başarabilirsek 6 civarına Krafth, Mohamed, Yusuf transferleri olur. İrfan'ın olacağını düşünmüyorum ama Mohamed'in Fransa işi olmazsa bence onun oluru var Krafth ise bakıldığında aralarında en kolayı gibi görülüyor. İşin sonunda bence Yousuf'u alıp transferi kapatacağız gibi geliyor bana önümüzdeki hafta içi bol son dakikalı haberler olacak anlaşılan.

Emrede Luyindama da takas da kullanılamaz ya başlıcam İrfana ne bu ya. Emre gelirken fedakarlık yaptı ve iyi bir oyuncu. Luyindama sakatlık olmasa kaç paraya satılması gündemdeyi şimdi bi İrfan için ikisinden birini vermeyi kesinlikle kabul etmiyorum. Alsın kullansın yeter ya başka adam kalmadı gibi etmez sezon sonu yabancı kaç adam genç adam alırız

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu Galasevgisi ni daha önceki transfer dönemlerinden duyan takip eden var mıydı şu ana kadar bildi her şeyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt