Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gole çevirme oranı düşük mü anlamadım? Gayet iyi işte sanki tüm net pozisyona takımın santraforu mu giriyor
forvet sorunu net ortada,tabiki sadece forvet değil genel pozisyon harcama durumumuz olduğu maçlar oldu,iyi bir forvetle bu ortalama daha da iyileşir en azından

O kadar pis bir lig izliyoruz ki hakemi federasyonu daha önce hiç bu kadar pis işlerin döndüğü bir lig izlemedim 8 10 milyonluk transferler bana göre değmez şuan için

Fatih hoca suçlu yani bugüne kadar hocanın listesindekileri alamayan hep bir bahene bulan yönetim suçlu değil hoca suçlu
bu demeçe kadar da madem hoca bin dediği olmuyor listesi olmuyor çıkıp TV ye açıklama yapsın deniyordu, çıktı söyledi bu sefer niye söyledi, sanki söylemese bunlar gizli yürütüp irfanı 4 milyona alacaklardı. Bugun adama diyorum hoca gomisi, hocaya yerine iki forvet alacaz sözü verdikleri için gitmesine izin verdi yoksa vermezdi diyorum, banane vermeseydi diyor. Hoca bir sezon erenle oynadı gene almiyorlardi son dj cagneyi soktular gene hoca aldırdı oldu, aldirmadaydi o senede erenle oynayıp hatta o para da transferde kullanılamıyordu. Balık hafızalı oluyor bazen insanlar. Ha bir de hoca belhanda in isteyeni varken göndermedi diyor adam yerine ortasaha alinmadigi için göndermedi aynı tongaya düşmemek için. Alenen almıyorlar ve kuyu kaziyorlar kimse görmüyor. Takımdan seri lemina Selçuk ve nzonzi gitti yerine sadece ne idugu belirsiz etebo geldi bunları kimse görmüyor anca konuş anca konuş. Ve bu takım hala liderin 5 puan gerisinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt