Ömer Karataş
Tecrübeli Üye
- 20 Mayıs 2011
- 5.175
- 3.265
- 2.088
geçmiş olsun diagne kaldı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kral sezon sonuna kdr 25 golü bulurgeçmiş olsun diagne kaldı
Fatih hoca suçlu yani bugüne kadar hocanın listesindekileri alamayan hep bir bahene bulan yönetim suçlu değil hoca suçluTeknik direktör TV karşısında çıkıp ben bunu isitoyrum derse yönetimi zora sokarsa gokselde fırsat bilip istediği rakamı söyler
GM 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Jorgensen için 2 milyon maaş komik.Yarısını bile almiyordur o paranın.
forvet sorunu net ortada,tabiki sadece forvet değil genel pozisyon harcama durumumuz olduğu maçlar oldu,iyi bir forvetle bu ortalama daha da iyileşir en azındanGole çevirme oranı düşük mü anlamadım? Gayet iyi işte sanki tüm net pozisyona takımın santraforu mu giriyor
Götkselin 10+ Emre k teklifine ne karşılık verirsin ustatçatneyle ahmet musanın alakası var mı yaw musa kanat değilmi
Ben esas sf sanıyordum ama çoğu maç kanat oynamış üstat dediğin gibiçatneyle ahmet musanın alakası var mı yaw musa kanat değilmi
bu demeçe kadar da madem hoca bin dediği olmuyor listesi olmuyor çıkıp TV ye açıklama yapsın deniyordu, çıktı söyledi bu sefer niye söyledi, sanki söylemese bunlar gizli yürütüp irfanı 4 milyona alacaklardı. Bugun adama diyorum hoca gomisi, hocaya yerine iki forvet alacaz sözü verdikleri için gitmesine izin verdi yoksa vermezdi diyorum, banane vermeseydi diyor. Hoca bir sezon erenle oynadı gene almiyorlardi son dj cagneyi soktular gene hoca aldırdı oldu, aldirmadaydi o senede erenle oynayıp hatta o para da transferde kullanılamıyordu. Balık hafızalı oluyor bazen insanlar. Ha bir de hoca belhanda in isteyeni varken göndermedi diyor adam yerine ortasaha alinmadigi için göndermedi aynı tongaya düşmemek için. Alenen almıyorlar ve kuyu kaziyorlar kimse görmüyor. Takımdan seri lemina Selçuk ve nzonzi gitti yerine sadece ne idugu belirsiz etebo geldi bunları kimse görmüyor anca konuş anca konuş. Ve bu takım hala liderin 5 puan gerisindeFatih hoca suçlu yani bugüne kadar hocanın listesindekileri alamayan hep bir bahene bulan yönetim suçlu değil hoca suçlu
arapça yok renktaşOha habere bak
Mohamed Galatasaray'a yakın
Kaynak sağlam.
موقع كورة أون · كورة |مباريات اليوم | أهم مباريات اليوم
موقع كورة أون |مباريات اليوم | نتائج المباريات |مواعيد المباريات| نتائج حيةm.koraon.com
Zamalek''ten bir kaynak Mohamed'in Galatasaray'a gideceğini söylemişarapça yok renktaş
Ne diyorOha habere bak
Mohamed Galatasaray'a yakın
Kaynak sağlam.
موقع كورة أون · كورة |مباريات اليوم | أهم مباريات اليوم
موقع كورة أون |مباريات اليوم | نتائج المباريات |مواعيد المباريات| نتائج حيةm.koraon.com