Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.641
- 101.834
- 5.238
amin neNe diyor![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
amin neNe diyor![]()
1.5 sene kira diyoOha habere bak
Mohamed Galatasaray'a yakın
Kaynak sağlam.
موقع كورة أون · كورة |مباريات اليوم | أهم مباريات اليوم
موقع كورة أون |مباريات اليوم | نتائج المباريات |مواعيد المباريات| نتائج حيةm.koraon.com
Ne diyor![]()
1.5 yıllık kiralık diyor.Oha habere bak
Kaynak sağlam.
موقع كورة أون |مباريات اليوم | نتائج المباريات |مواعيد المباريات| نتائج حيةm.koraon.com
Hayirlis olsun kaynka zamalek icindenmis anlasmisizOha habere bak
Kaynak sağlam.
Anlamadimamin ne
Oha habere bak
Kaynak sağlam.
Kaynak o site miKaynak, meselenin artık Zamalek'in önümüzdeki birkaç gün içinde yeni bir yabancı forvetle yaptığı sözleşmeye bağlı olduğunu ve bunun 48 saat içinde netleşeceğini vurguladı.
Kaynak, Mustafa Muhammed'e en yakın kulüp ile ilgili olarak, oyuncunun bir buçuk sezon boyunca Galatasaray'a kiralanacağını söyledi
EvetKaynak o site mi
Bu kadın. daha önce Mohamed için araştırma yaparken bulmuştum. 1 Milyon'a yakın takipçisi varKaynak o site mi
Hem onaylı hesap hem de 1 milyon takipçisi var neredeyse. Hayırlı olsunBu kadın. daha önce Mohamed için araştırma yaparken bulmuştum. 1 Milyar'a yakın takipçisi var
1.5 yıllık kiralık ama sene sonunda para verecekmişiz nasıl oluyor anlamadım. Hem 1.5 sene hem sene sonu para ilginç
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O kadın önemli. 927 bin tkspçi varBen de biraz baktim da bizle ilgili sadece 2-3 haber var, eger yazilanlar dogruysa bir kac saate haberler gelmeye baslar.