Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kaynak, meselenin artık Zamalek'in önümüzdeki birkaç gün içinde yeni bir yabancı forvetle yaptığı sözleşmeye bağlı olduğunu ve bunun 48 saat içinde netleşeceğini vurguladı.

Kaynak, Mustafa Muhammed'e en yakın kulüp ile ilgili olarak, oyuncunun bir buçuk sezon boyunca Galatasaray'a kiralanacağını söyledi

Diagne gitmeli, forvet gelmeli. Abubakara bak Diagneye bak. Diagne ancak boş kale ve penaltı atıyor

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oha habere bak
Mohamed Galatasaray'a yakın🔥🔥🔥
Kaynak sağlam.

Sherlock

sherlock-holmes-turk-olsa-olabilecekler_932471.webp

1.5 yıllık kiralık ama sene sonunda para verecekmişiz nasıl oluyor anlamadım. Hem 1.5 sene hem sene sonu para ilginç

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaynak, meselenin artık Zamalek'in önümüzdeki birkaç gün içinde yeni bir yabancı forvetle yaptığı sözleşmeye bağlı olduğunu ve bunun 48 saat içinde netleşeceğini vurguladı.

Kaynak, Mustafa Muhammed'e en yakın kulüp ile ilgili olarak, oyuncunun bir buçuk sezon boyunca Galatasaray'a kiralanacağını söyledi
Kaynak o site mi

O habere göre kiralık+ satın alma opsiyonlu sanırım olmaya yakınmış. Bundan önce Zamalek bir forvet ile anlaşacakmış 48 saat demiş kadın bu sabah. Yani yarın belli olur haberin doğruluğu.

Ben de biraz baktim da bizle ilgili sadece 2-3 haber var, eger yazilanlar dogruysa bir kac saate haberler gelmeye baslar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt