Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luyindama giderse parasıyla İrfan, Youssouf, Kaan Ayhan yaparlar mı acaba ? :asd:

Sosyal medyada hayli popüler 2-3 zamalek taraftarıyla konuştum demin

- Kulüp başkanlarının Mohamedi asla ASSE e göndermeyeceğini söylüyorlar , tatsızlık yaşamış iki kulüp başkanı

- Taraftar gitmesini istemiyor çok büyük baskı varmış kalmasına karşın , ben 5 milyon Euro versek ne düşünürsünüz dediğimde o zaman herkes razı olur dedi

- Sarah ablamızı sordum güvenilir mi diye , şu an için kimseye güven olmaz kimse bilmiyor ne olacağını diyorlar

Vs vs ..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

FORVET GELDİ LAN FORVET ALOOOOOOOOOOO FORVET ALDIK ARKADAŞLAR ALOOOOOOOOOOO SESİM GELİYOR MU
1611515791155.webp

Misir tarafindan kabul edildigi bilgisi geliyor.. busefer bizim tarafdan yalanlama geliyor.. anlamadim ben bu işi

josef veya Abou'yu biz deneseydik şu an güle oynaya liderlik ... yönetim illa davilla'nın oyuncusunu alacak
Hatırlatma yapayım Josef boşta alalım dediğimizde burda millet çöp yazıp dalga geçiyordu. Aynı şekilde Abuyada kronik sakat teşhisini koymuştu aynı futbol ulemaları.

Belki adamlar kabul etti son gelen teklifi yarın dönüş yapacaklar kabul ettik diye. Klüp e çok yakın Arap gazetecilerde bu haberi girmiştir. Zaten yazanlar çok takipcili , mavi tikli hesaplar..

Hatırlatma yapayım Josef boşta alalım dediğimizde burda millet çöp yazıp dalga geçiyordu. Aynı şekilde Abuyada kronik sakat teşhisini koymuştu aynı futbol ulemaları.
Abuş çok büyük riskti ama Josef gercekten de biçilmiş kaftandı. Almamak büyük hata oldu. O adamın bu ligde iş yapmama ihtimali yoktu zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt