Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Manu:

Nicolai Jörgensen: Galatasaray offers 1M while Feyenoord hopes 3.5 / 4.

Irfan Can: very advanced discussions. Good hope it goes to the end.

Good night !

Transfer donemi bittikten sonra takimdaki 1. forvet

Ekli dosyayı görüntüle 109933
ScO0rsc__400x400.webp

manu gs muhabirlerinden çok daha sağlam kaynak ben inanıyorum bu herife

Manu'nun kaynağı kimdir ? Mısır tarafında bir gelişme olmuş ve bizim tarafımıza iletilmemiş olması muhtemel.

Zamalek'in kulüp tarihinde en pahali satisi 3,35m euro. Satin alma opsiyonu 5 milyon dolar olarak teklif ettiysek adamlar bunu gözü kapali kabul eder. Büyük paralara oyuncu satabilselerdi bu oyuncu icin biz görüsme yapamazdik. Bir sekilde kilifina uydurarak iban vererek toplanan sicak paranin bir kismini bunlara veririz.

Sosyal medyada hayli popüler 2-3 zamalek taraftarıyla konuştum demin

- Kulüp başkanlarının Mohamedi asla ASSE e göndermeyeceğini söylüyorlar , tatsızlık yaşamış iki kulüp başkanı

- Taraftar gitmesini istemiyor çok büyük baskı varmış kalmasına karşın , ben 5 milyon Euro versek ne düşünürsünüz dediğimde o zaman herkes razı olur dedi

- Sarah ablamızı sordum güvenilir mi diye , şu an için kimseye güven olmaz kimse bilmiyor ne olacağını diyorlar

Vs vs ..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Arkadaş sen niye 5 milyon diyon..
Kapıyı bi 1 milyon dan açsana

Abdürrahim in elinden su mu içtin 😅

Bence irfan olacak, Kaan da olacak. Ancak Mısırlı ile ilgili yalan haber pompaliyorlar bence sosyal medyada.

Kaan'in olma sebebi ise bence yine Luyindama gidecek, Kaan'i hem stoper hem de sağ bek oynayabildigi için istiyor hoca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt