Tunahan Kula
Parçalı Üye
- 17 Ocak 2021
- 2.550
- 2.575
- 563
Zamalek mısır liginde 20 puanla ikinci sırada liderle aynı puanı.Şampiyonluğa oynarken en değerli oyuncusunu bizim yönetim ve başkan alabilirse büyük başarı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zamalek kanali teklif gelmis GS dan diyo
sdleri bi kac saat sonra ise teklif gelmedi aciklamis
noluyoz olm
Zamalek mısır liginde 20 puanla ikinci sırada liderle aynı puanı.Şampiyonluğa oynarken en değerli oyuncusunu bizim yönetim ve başkan alabilirse büyük başarı.
Son dakikalarda kayseri ve antalya maçını hatırlar oldum.yoo malatya deplasmanini kazandik xd ilk defa biz son dklarda atarak aldik .d
why is it so , 1 bardak suThey may be upset with some or not some, but this is not the first time Khaled says news, and someone from the administration denies
Ahahahaahah bu ne ya![]()
![]()
yoo duruyorConnectez-vous sur Twitter
Quel plaisir de vous revoir sur Twitter. Connectez-vous dès maintenant pour vérifier vos notifications, rejoindre une conversation et ne pas manquer les Tweets des personnes que vous suivez.twitter.com
apo irfan likelarini cekmis
10m€'dan kurtulduk.Connectez-vous sur Twitter
Quel plaisir de vous revoir sur Twitter. Connectez-vous dès maintenant pour vérifier vos notifications, rejoindre une conversation et ne pas manquer les Tweets des personnes que vous suivez.twitter.com
Yeminle bir tek bizde oluyor böyle transferBu saatten sonra Sanago nöbetine odaklanmalıyız hadi olum sen gidecen ki biz yaşayalım.
2-3 tane daha vardi yeniyoo duruyor
ÖZEL - Saint Etienne, Galatasaray’ın da gündeminde olan Youssuf Ndayishimiye için Malatyaspor’a 2 milyon Euro (5 taksitle ödeme koşuluyla) resmî teklif yaptı.
Galatasaray’ın da oyuncuyla teması sürüyor. https://t.co/BLpuCKskAXConnectez-vous sur Twitter