Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.554
- 30.454
- 1.988
Mohammed misillemesi mi yapıyorsun la St Ettienne
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reis pc yaninda mi sunu translate e dinlettirsene benim mic bozuk
Surprise .. # Primo reveals Zamalek’s position on loaning Mustafa Mohamed to Galatasaray .. and Gensh ignites a crisis for this reason
#TeNTV
@Farouk_nano https://t.co/BObCPMh3cZ
20.saniyeden sonra bizden bahsediyor
teşeççürde eder kralBelki gentlemen agreement yapmistiriz St Etienne ile. Siz bize Mohamedi birakin, bizde size Ndayishimiye'yi birakiriz. Sonra Apo cikar ve onlar artik bizim kardes takimiz der.
Taylani sil ardayi koyBuna Bile Fitim 11'i :
Nando
Linn Liyu Marcao Saracchi
Taylan Ndiyayemine
Sekidik Feghouli Onyekuru
Boupendza
Bunlar 4 m dolar peşine mi ne anlaşıyorlar. Oyuncuyu da getiriyorlar Fransa'ya. Sonra para koyamayınca taksitle almak istiyorlar. O da 5+ bonus ama bonuslar Fransa şampiyonluğu, CL falan. Buna da galiba anlaşıyorlar, daha sonra 2.taksiti 2 sene sonra ödemek istiyorlar. Orada patlıyor olay. Zamalekli birkaç kişiye bu şartlarda bitirmek için rüşvet falan vermişler bir de. Tam bizim Apo'luk olayZamaleki biktirdilar bu yuzden. Yoksa bizden once ilgilenmisler
Hacı jenga finali gibi 11 oldu kimi çıkarsam takım yıkılıyor.Taylani sil ardayi koy
yiyecek içecek ne varKorku filmi izliyorum![]()
Bascaniyla konuştum hazirlik maçı yapazaz ...Belki gentlemen agreement yapmistiriz St Etienne ile. Siz bize Mohamedi birakin, bizde size Ndayishimiye'yi birakiriz. Sonra Apo cikar ve onlar artik bizim kardes takimiz der.
Club Afrika hazirlik maci geldi aklimaBascaniyla konuştum hazirlik maçı yapazaz ...

Bunlar 4 m dolar peşine mi ne anlaşıyorlar. Oyuncuyu da getiriyorlar Fransa'ya. Sonra para koyamayınca taksitle almak istiyorlar. O da 5+ bonus ama bonuslar Fransa şampiyonluğu, CL falan. Buna da galiba anlaşıyorlar, daha sonra 2.taksiti 2 sene sonra ödemek istiyorlar. Orada patlıyor olay. Zamalekli birkaç kişiye bu şartlarda bitirmek için rüşvet falan vermişler bir de. Tam bizim Apo'luk olay