İbrahim Anıl
Parçalı Üye
- 11 Temmuz 2016
- 4.758
- 2.196
- 913
mohammed baya potansiyelli duruyor.olur diye umuyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Disiplinsizlik yapıyor diyorlar antrenmanda öyle iddialar varmış.İnşallah zamanında Hagi'nin misimoviçi sakız çiğniyor diye gönderttiği gibi bir olay değildir çünkü acayip potansiyel var luyindama'da.Luyindama'nın sakatlık sonrası tam dönemediği gerçekte kulüp bul denecek kadar gözden düşmesini anlamıyorum.
antep maçı çok önemli alırsak formsuz başakla arenada oynuyoruz bi anda malatya,antep,başak gibi zorlu maçlardan 9 puanla çıkarız buda fikstür nispeten kolaya dönerken elimizi rahatlatır
mohamed
Kaan
İrfan
Visca
transferlerini yaparsak bu dönem, omarda seneye sağlam dönebilirse
muslera-omar-kaan-marcao-feg-irfan-visca-onyekuru-mohamed gibi 9 isimle seneye sağlam bir solbek ve ön libero haricinde rotasyon hariç transfer ihtiyacımız kalmıyo kağıt üzeri, zaten hoca bunları şimdi yaparsak diğer dönemlerde ufak dokunuşlar kalıcak sözünü bu yüzden söyledi
caulker-fatih kuruçuk-ismail-aytaç-salih falanda nerdeyse sıfır maliyetle rotasyonu tamamlar
Hızı bitmiş ağa. Bak huzursuzluk dahi olsa içeride oyun içinde bunu yavaş koşarak göstermezsin. Beyin yapmaz bunu. Bildiğin adamın yüzde 40 hızı gitti. Defansta yaptığı salakliklar düzelir ama hızının girmiş olması can sıkıyor.Luyindama'nın sakatlık sonrası tam dönemediği gerçekte kulüp bul denecek kadar gözden düşmesini anlamıyorum.

aboubakar demba ba neler geçirdi adamlardan bir şey gitmedi. hatta ikisine de artık futbol oynayamaz falan diyorlardı. bence biz yanlış bişeyler yapıyoruz. bizde sakatlanan he topçu çok kötü dönüyorHızı bitmiş ağa. Bak huzursuzluk dahi olsa içeride oyun içinde bunu yavaş koşarak göstermezsin. Beyin yapmaz bunu. Bildiğin adamın yüzde 40 hızı gitti. Defansta yaptığı salakliklar düzelir ama hızının girmiş olması can sıkıyor.
GSC Mobile App
Luyi, 10 tane süper olağan üstü iş yapıyo fakat 1 hata yapıyor yıkıp geçiyor tüm iyi yaptığı şeyleri, nedensiz sebepsiz tuhaf bir özgüveni var
Takımın şu anki durumu feguli varken enfes yokken bok gibi. Bir oyuncu tüm oyun sistemimizi bozuyor veya düzeltiyor. Böyle sistemin içine sicam. İnş gelen yeni oyuncularla tek kişiye bağlı kalmayız. Zira tüm sezon can yakar.Feg giderse sasirmam
Luyindama'nın sakatlık sonrası tam dönemediği gerçekte kulüp bul denecek kadar gözden düşmesini anlamıyorum.
Luyindama'nın sakatlık sonrası tam dönemediği gerçekte kulüp bul denecek kadar gözden düşmesini anlamıyorum.