Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luyindama'nın sakatlık sonrası tam dönemediği gerçekte kulüp bul denecek kadar gözden düşmesini anlamıyorum.
Disiplinsizlik yapıyor diyorlar antrenmanda öyle iddialar varmış.İnşallah zamanında Hagi'nin misimoviçi sakız çiğniyor diye gönderttiği gibi bir olay değildir çünkü acayip potansiyel var luyindama'da.

antep maçı çok önemli alırsak formsuz başakla arenada oynuyoruz bi anda malatya,antep,başak gibi zorlu maçlardan 9 puanla çıkarız buda fikstür nispeten kolaya dönerken elimizi rahatlatır

mohamed
Kaan
İrfan
Visca

transferlerini yaparsak bu dönem, omarda seneye sağlam dönebilirse

muslera-omar-kaan-marcao-feg-irfan-visca-onyekuru-mohamed gibi 9 isimle seneye sağlam bir solbek ve ön libero haricinde rotasyon hariç transfer ihtiyacımız kalmıyo kağıt üzeri, zaten hoca bunları şimdi yaparsak diğer dönemlerde ufak dokunuşlar kalıcak sözünü bu yüzden söyledi

caulker-fatih kuruçuk-ismail-aytaç-salih falanda nerdeyse sıfır maliyetle rotasyonu tamamlar

şampiyon olursak visca feg falan olmaz şl için daha kalitelileri alınır

Luyindama'yı satmak için hiç doğru bir zaman değil bence ama satılacak gibi

Luyindama'nın sakatlık sonrası tam dönemediği gerçekte kulüp bul denecek kadar gözden düşmesini anlamıyorum.
Hızı bitmiş ağa. Bak huzursuzluk dahi olsa içeride oyun içinde bunu yavaş koşarak göstermezsin. Beyin yapmaz bunu. Bildiğin adamın yüzde 40 hızı gitti. Defansta yaptığı salakliklar düzelir ama hızının girmiş olması can sıkıyor.

GSC Mobile App

Hızı bitmiş ağa. Bak huzursuzluk dahi olsa içeride oyun içinde bunu yavaş koşarak göstermezsin. Beyin yapmaz bunu. Bildiğin adamın yüzde 40 hızı gitti. Defansta yaptığı salakliklar düzelir ama hızının girmiş olması can sıkıyor.

GSC Mobile App
aboubakar demba ba neler geçirdi adamlardan bir şey gitmedi. hatta ikisine de artık futbol oynayamaz falan diyorlardı. bence biz yanlış bişeyler yapıyoruz. bizde sakatlanan he topçu çok kötü dönüyor

Feg giderse sasirmam
Takımın şu anki durumu feguli varken enfes yokken bok gibi. Bir oyuncu tüm oyun sistemimizi bozuyor veya düzeltiyor. Böyle sistemin içine sicam. İnş gelen yeni oyuncularla tek kişiye bağlı kalmayız. Zira tüm sezon can yakar.

GSC Mobile App

5f5101a655427e18c0079756.webp

Hatırladınız mı bunu?

Bu adamı neden hemen harcıyoruz anlamış değilim daha şurada kısa bir zaman kala bu adamı ciddi paralara satacağımız konuşulurken şimdi sakatlık sonrası hemen gerçekten satılmasını isteniyor. Kalmalı marcao ile beraber tekrar eski uyumu yakalayacaktır.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt