Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koç'un Galatasaray kompleksi artık mide bulandırıcı bir vaziyet aldı. İnşallah alırlarda giren kazık sağlam olur şikecilere. İrfan'da bu kadar olan bitenden sonra bu şikecilere giderse kazan yuvarlandı kapağını buldu deriz. Midesiz topçuların bolca bulunduğu yerdir fenerbahçe
Başakşehir as başkanı fanatik fenerliymis irfanı düşük bonservisi bile verebilirler baksanıza kiralık iki futbolcu +3 milyon para Galatasaray daha fazla veriyor niye vermiyorlar cevabı Galatasaray düşmanlığı .

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SON DAKIKA!!!

Ali Koç, ilk teklifi ( Deniz Türüç + Serdar Aziz + 5 Milyon Euro ) az bulan Başakşehir’e ikinci teklifi de direk sundu: 10 Milyon Euro + Tolga Ciğerci’yi teklif etti. Başakşehir yönetimi 10 Milyon Euro’da ısrarcı. Pazarlıklar devam ediyor..

Galatasaray, İrfan Can Kahveci için Başakşehir'e 6 milyon euro + 1 futbolcu önerdi. Başakşehir'in isteği, 10 milyon euro + Emre Kılınç. (NTV)
umrumda degil irfan falan gitsin de fenerin paraları bu kadar rahat ve denetimsiz bir şeilde saçıp bugünden kimse bunu denetlememesi beni çok sinirlendiriyor. fm de bu kadar alıp satıp mali yönden ayakta kalamazsın. aziz de yaptı azizin bu yönetim şekiline karşı duruşuyla geldi bu koç bebesi. gene aynı devran buna müsamma göstern ülkeye de k

Fatih Terim takasta Emre Kılınç'ın kullanılmasına onay vermedi! (TRT SPOR) #SONDAKIKA

İrfanı istemeyenlerin arasına katılanlara teşekkürlerimi sunuyorum. :)
ben en başta demiştim sponsor bulup kaynak yaratıp başka oyuncu alsınlar 40 taksitle irfanı almaları için transfer sezonunun 6 ay açık olması lazım , sanki Messi, Galatasarayı düşürdükleri duruma bak , Galatasaray dediğin yurtiçinde bı oyuncuyu isterse gider ister alir

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Haberler pes pese geliyor ne enteresan bir transfer bu.

Fb
Deniz serdar sosa + 3-4 verir kabul ederler.
O fbli kongre üyesi hatta 3-4 e verir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt