- 1 Ağustos 2014
- 63.830
- 75.026
- 4.338
KOMEDİ gibi
Bakın bu fırsatçılara imkan vermeden derhal bu işten çekilmemiz lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
I touch Black
Başakşehir as başkanı fanatik fenerliymis irfanı düşük bonservisi bile verebilirler baksanıza kiralık iki futbolcu +3 milyon para Galatasaray daha fazla veriyor niye vermiyorlar cevabı Galatasaray düşmanlığı .Koç'un Galatasaray kompleksi artık mide bulandırıcı bir vaziyet aldı. İnşallah alırlarda giren kazık sağlam olur şikecilere. İrfan'da bu kadar olan bitenden sonra bu şikecilere giderse kazan yuvarlandı kapağını buldu deriz. Midesiz topçuların bolca bulunduğu yerdir fenerbahçe
umrumda degil irfan falan gitsin de fenerin paraları bu kadar rahat ve denetimsiz bir şeilde saçıp bugünden kimse bunu denetlememesi beni çok sinirlendiriyor. fm de bu kadar alıp satıp mali yönden ayakta kalamazsın. aziz de yaptı azizin bu yönetim şekiline karşı duruşuyla geldi bu koç bebesi. gene aynı devran buna müsamma göstern ülkeye de kSON DAKIKA!!!
Ali Koç, ilk teklifi ( Deniz Türüç + Serdar Aziz + 5 Milyon Euro ) az bulan Başakşehir’e ikinci teklifi de direk sundu: 10 Milyon Euro + Tolga Ciğerci’yi teklif etti. Başakşehir yönetimi 10 Milyon Euro’da ısrarcı. Pazarlıklar devam ediyor..
Galatasaray, İrfan Can Kahveci için Başakşehir'e 6 milyon euro + 1 futbolcu önerdi. Başakşehir'in isteği, 10 milyon euro + Emre Kılınç. (NTV)
Bi onlarin ayibiYillik 5m euro min sponsor oldugumuz kasimpasa aytaci bize devre arasinda vermemis![]()
he ama seneye ne yapacaklar ali koç nasıl bi kılıf uydurur bilemem. limitler %40 düşecek cl gidemezsefb istediğini alır limit mimit hikaye geçin bu işi
ben en başta demiştim sponsor bulup kaynak yaratıp başka oyuncu alsınlar 40 taksitle irfanı almaları için transfer sezonunun 6 ay açık olması lazım , sanki Messi, Galatasarayı düşürdükleri duruma bak , Galatasaray dediğin yurtiçinde bı oyuncuyu isterse gider ister alirİrfanı istemeyenlerin arasına katılanlara teşekkürlerimi sunuyorum.![]()
KOMEDİ gibi
sergen seni ilk defa böyle gergin görüyorumbundan sonra boyle ne kadar bela varsa transfer donemine lige iliskin hepsini okuyacagim
profil fotonu görünce gelen gülümseme...ben en başta demiştim sponsor bulup kaynak yaratıp başka oyuncu alsınlar 40 taksitle irfanı almaları için transfer sezonunun 6 ay açık olması lazım , sanki Messi, Galatasarayı düşürdükleri duruma bak , Galatasaray dediğin yurtiçinde bı oyuncuyu isterse gider ister alir
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
inşallah yönetimin kafası kırılır,bundan sonra boyle ne kadar bela varsa transfer donemine lige iliskin hepsini okuyacagim
Başakşehir zaten gıcıklık peşindeİstekleri bu ki zaten , fiyat yükselsin biz alamayalim.
Yoksa Fenerin alacagi filan yok.
Mal gibi sakız gibi uzatmayacaktik , her transfer aynı şey oluyor.