Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sözlerime şöyle başlayayım. Su forumu 2 3 senedir takip eden veya az birşey bizim kulubu tanıyan taraftar İrfan'ın alternatifi olmayacagını bilir. Varsa da Etobo ayarı 3. sınıf oyuncudur menajer kazıgı olan

Gelelim bizim capsiz yönetime. 7. transfer döneminde bile aynı seyler donuyorsa siz kötü niyetlisinizdir. Sizin ne takıma ne hocaya ne de taraftara saygınız yoktur. Şimdi İrfan pahalı falan diyenler olacak. Bu İrfan transferi YAZIN GALATASARAYA İHANET ETMENIN sonucunda gerceklesti. 50 gün var diye diye hoca dahil herkesi uyuttular. Fener ise siyasetten aldıgı gucle yasaları deliyor ve adamı alıyor. Ne sahada ne saha dısında Galatasarayımı ite köpeğe maskara ettiniz.

Son olarak Ali Koç, Rıdvan Dilmen, Acun Ilıcalı. bizim yönetim ve Fener'e yasa delen oyuncu karsılayan siyasiler, her iki cihanda da sürünürsünüz inşallah. Bu devran böyle gitmeyecek illa ki. Galatasaray küllerinden dogar elbet ama bu yaptıklarınız yarına kalır yanınıza kalmaz.

Son söz olarak da yönetime madem alamayacaksınız bizi itin köpeğin maskarası yapmayın. Çekildik açıklaması yapın ve hocadan özür dileyin. Bari bunu becerin!

Olamayız.Bu işi de hocanın sırtına yuklemek uzereler.Adamlar irfan mesut pelkas ozan tufan gustavo ile ortasaha yaparken biz nasıl olalım ? Dun donk oynadı ya, elimizde forvet yok
Ben olacağımıza inanıyorum.

İrfan fenerde sanırım.7 milyon Euro artı deniz turuc,serdar azizmis.

bunlarin galasevgisi buymus. almislar cidden

Fener'e gitmiş herhalde. Bunların Galasevgisi bu

Simdi Irfan Can sosyal medyadan hangi mesaji begeniyor ona gore anlariz durumu. Bunu takipte kalin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt