Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih terim istiyor kardesim.. yönetim cekilse vay niye cekildi fatih terim istiyordu zart zurt . Hangi transfer ilk görüsmede bitmiste bu bitsin? Herkes icin gecerli tek Gs icin degil.. ki bana görede cekilmesi lazim 4 milyondan fazla etmez

Fatih Terim'in istediği Beratı , 2.5 milyon bulup alabildiler mi ?

Kaan Ayhana 2.5 bulabildiler mi ?

Hepsinin cevabı hayır , noldu birsey mi oldu , aynı devam ediyoruz.

Arada uçurum varsa cekileceksin , hoca istiyor diye bahane aramaya gerek yok.

Geçen sene hoca Arda'yı istiyorum derken , ben istemiyorum demeyi gayet iyi biliyordu Başkan. Ben de desteklemiştim.

1611574472516.webp

Rakamlar doğru ise kaptırmamız hayrımıza olur zatende, bizimkiler başka adam almaz sorun orada.Yoksa 5-6 milyon euroya avrupada ne topçular vardır.

Halenmi ders almadınız bir transfere ali koç giriyorsa bırakın alsın arkadaş neden rekabete giriyorsunuz
irfan gitsin fenerde yedek kalsın.Gidin hocayla konuşun hocam olmuyor başka birini alalım deyin
muhammedi ve başka bir 6 numara alın gelin uğraşmayın

Boşuna debelenmeyin
Göksel İrfanı yukarıdaki kimi işaret ederse ona satar
Sonuçta kulüp şahsına (!) ait
İsterlerse fenere daha düşük fiyata verirler
Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez

Başakşehir CEO’su Mustafa Eröğüt NTV’ye konuştu.

“Fenerbahçe, Cuma günü İrfan Can Kahveci ile ilgilendiklerini ve görüşmek istediklerini tarafımıza iletti" diyen Eröğüt, "Biz de bunu başkanımız Göksel Gümüşdağ’a ilettik. Henüz resmi bir teklif yok. Önümüzdeki günlerde bir görüşme gerçekleştireceğiz. Galatasaray’a da İrfan Can için taleplerimizi ilettik, görüşmelerimiz sürüyor” dedi.

Fatih Terim'in istediği Beratı , 2.5 milyon bulup alabildiler mi ?

Kaan Ayhana 2.5 bulabildiler mi ?

Hepsinin cevabı hayır , noldu birsey mi oldu , aynı devam ediyoruz.

Arada uçurum varsa cekileceksin , hoca istiyor diye bahane aramaya gerek yok.

Geçen sene hoca Arda'yı istiyorum derken , ben istemiyorum demeyi gayet iyi biliyordu Başkan. Ben de desteklemiştim.
Ve artık Allah rızası için yok şu topçu çöp yok bu transferleri Fatih Terim yaptı onun suçu demeyin.Suclu yönetimdir. Bunu o kalın kafalarınıza sokun.Hic bir dönem belki sadece Faruk Süren ve Ünal Aydal dönemi hariç Hocamızın istediklerini yapamadılar. Yaptıklarında ki başarıları ortadadır Imparatorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt