Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
ben bıktım artık bu yönetimden 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih terim istiyor kardesim.. yönetim cekilse vay niye cekildi fatih terim istiyordu zart zurt . Hangi transfer ilk görüsmede bitmiste bu bitsin? Herkes icin gecerli tek Gs icin degil.. ki bana görede cekilmesi lazim 4 milyondan fazla etmez

Fatih terimleri olmadığı için bari onun istediklerini alalım diyorlar işte başarı için transfer yeterli değilBu arada fener hocanın istediği kim varsa alıyor.Szlai irfan samatta vedat muriq
Ve artık Allah rızası için yok şu topçu çöp yok bu transferleri Fatih Terim yaptı onun suçu demeyin.Suclu yönetimdir. Bunu o kalın kafalarınıza sokun.Hic bir dönem belki sadece Faruk Süren ve Ünal Aydal dönemi hariç Hocamızın istediklerini yapamadılar. Yaptıklarında ki başarıları ortadadır ImparatorunFatih Terim'in istediği Beratı , 2.5 milyon bulup alabildiler mi ?
Kaan Ayhana 2.5 bulabildiler mi ?
Hepsinin cevabı hayır , noldu birsey mi oldu , aynı devam ediyoruz.
Arada uçurum varsa cekileceksin , hoca istiyor diye bahane aramaya gerek yok.
Geçen sene hoca Arda'yı istiyorum derken , ben istemiyorum demeyi gayet iyi biliyordu Başkan. Ben de desteklemiştim.
Diğer sezon itibarı 10x artar,yeter ki bu sezon şamp olalım.