- 20 Mayıs 2011
- 23.194
- 10.188
- 1.873
Boupendza icin 3.5M he? Ulan 3.5 elimizde olsa Mohamed 4.macina cikmisti dun.. bombos haber
Boupendza için Sekidika + kiralık Ali Yavuz + 250 verelim . En fazla bu uyar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boupendza icin 3.5M he? Ulan 3.5 elimizde olsa Mohamed 4.macina cikmisti dun.. bombos haber
@Turkserhan: Arkadaşlar bu haber Galatasaray ‘ın transfer limiti hesabına girip girmediğini araştırdım. Kusura bakmayın ama maalesef varmıs hesabında
Ne demiş bu ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu ne demek şimdi@Turkserhan: Arkadaşlar bu haber Galatasaray ‘ın transfer limiti hesabına girip girmediğini araştırdım. Kusura bakmayın ama maalesef varmıs hesabında
Ne demiş bu ?
Galatasaray, Maicon transfer davasında mutlu sona ulaştı
FIFA: Al Nassr, transferde mali yükümlülükleri yerine getirmedi
Suudi Arabistan kulübü Galatasaray'a toplam 1,4 milyon euro ödeyecek@Turkserhan: Arkadaşlar bu haber Galatasaray ‘ın transfer limiti hesabına girip girmediğini araştırdım. Kusura bakmayın ama maalesef varmıs hesabında
Ne demiş bu ?
Uygun rakamdan kasıt ne kadar?Boupendza uygun rakama alınabılıyorsa bence dusunmeden alınmalı 24 yasında bu tarz transferlerden zarar gelmez.
Bok gibi oynadı.maalesef renktom
dun 11 basladi
yoo belki görüştüğü takımlar var. bu durumlarda 11 oynatmaz hocalar oyuncuyu. olası sakatlık durumuna karsı. sadece denizli maçına göre alınmıyor çünkü o oyuncu. elin oğlu min son 2 sezonuna bakar. sadece bu sezon yaptığı hataları da es geçebilir bu analiz. yanlıs düşünce yani bahsettiğin.Luyindama'yı 3-4 maç oynatıp satmak varken Denizli gibi maçlarda hoca yedeğe çekiyor.
Düşünmüyorsan bile değerini düşürme. Sonra yönetim satmayı bilmiyor diyor. Hoca da bilmiyor ki.
Belhanda'ya , Akbaba'ya düştüğü kadar Kerem'e şans verse şuan çocuk değeri katlamıştı.