Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne zaman bir yerde besiktas'i görsem/duysam aklima Ozan Tufan'in tweeti geliyor kurtulamiyorum da

Boupendza'yı en son dün hty-ymlt maçı olmak üzere 2-3 defa izledim. Öyle pas oyununa katılacak, duvar olacak, top indirecek falan öyle oyuncu değil. Adamın temel iki özelliği patlayıcılığı ve sert şut çekiyor olabilmesi. Bu iki özelliği ile adam ligi sallayabiliyor düşünün o kadar b.ktan bir ligimiz var. Ayrıca bir futbolcu yarım sezon için hatta bir sezon için bile transfer edilmemeli. He tabiki gelişimi takip edilebilir.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Acaba imzayı kalbe mi atacak yine?

IMG-20200826-WA0069.webp

Luyindama'yı 3-4 maç oynatıp satmak varken Denizli gibi maçlarda hoca yedeğe çekiyor.

Düşünmüyorsan bile değerini düşürme. Sonra yönetim satmayı bilmiyor diyor. Hoca da bilmiyor ki.

Belhanda'ya , Akbaba'ya düştüğü kadar Kerem'e şans verse şuan çocuk değeri katlamıştı.
Bu nasıl mantık ya adam verim alamıyor iki haftada takıma kaç puan kaybettirdi oynatmaya devam mı etsin?
Hoca takımı düşünür transfer fiyat yönetimin işi 25-26 yaşında hayvan gibi fizikli maaşı düşük stoperi satmak için oynatmayı bekliyorslarsa
o yönetim defolsun gitsin.
Hocaya söyleyelim önümüzdeki hafta satılma ihtimali olan tüm adamları 11 e doldursun.Fiyatı filan düşmesin

İrfan ve feguli ortalarına çivi gibi çakacak Muhammed lazım bize .

Bunlarda da öyle olacaktır muhtemelen.

4 ay oynatılmayan ve sürekli sakat olan adama çok para vermişler.

Milik için alınabilecek bir risk bence bu adamin sakat olduğu ortaya çıkmadan önce astronomik rakamlar konuşuluyordu.. 2 sene sağlam kalsa 25- 30 a rahat satarlar ama sakatlik geçmişi de çok kabarık..

Herkes Yusuf’un 6 no’ya yazmış ama hoca orda regista oynatıyor bence Yusuf bizde Ozan tufan ve Atiba’nın rolüne bürünür

Taylan
Yusuf-İrfan doğru olan da bu kurgu zaten bizim sistemde yusuf 6 no’da Taylan’dan verimli olamaz gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt