Baran Zorlu
Tecrübeli Üye
- 18 Temmuz 2011
- 5.508
- 679
- 2.048
Galasevgisi , gurrpegi kim ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seri uzun zamandır oynamıyor hazır olması lig sonunu bulur irfan için sene sonunda Avrupa şampiyonası var değerine değer katabilir onun dısında İrfan suan alınabilecek en kaliteli yerli diye düşünüyorum yabancı sınırı diye bir daha tutturmazlarBu irfanı biraz da fazla abartıyoruz bence. Tamam iyi oyuncu potansiyelli oyuncu ama gelistirmesi gereken yönleride var. Mesela İrfan yerine Seri olursada üzülmem ben şahsen
Kahireden tosun pasa geliyorEn elzem adam ile ilgili tek haber cıkmıyor. Hadi oğlum Kahire'nin aslanı sende kop gel...
Ama bize hakiki tosun pasa lazımKahireden tosun pasa geliyor
Bu irfanı biraz da fazla abartıyoruz bence. Tamam iyi oyuncu potansiyelli oyuncu ama gelistirmesi gereken yönleride var. Mesela İrfan yerine Seri olursada üzülmem ben şahsen
Aguero'nun da sözleşmesi bitiyor.Galatasaray’ın forvet hattı boyle olmalı:
Sorloth as forvet
Muhammet yedek forvet
Dervishoglu 3. Forvet
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Galatasaray’ın forvet hattı boyle olmalı:
Sorloth as forvet
Muhammet yedek forvet
Dervishoglu 3. Forvet
Dervisoglu sag acik oynar mi calim atabiliyor gordugune goreGalatasaray’ın forvet hattı boyle olmalı:
Sorloth as forvet
Muhammet yedek forvet
Dervishoglu 3. Forvet
Dervisoglu sag acik oynar mi calim atabiliyor gordugune gore

Oynar, hem forvet hem sağ oynar, kıvrak ve hızlı.Dervisoglu sag acik oynar mi calim atabiliyor gordugune gore
Emre k. Da sutlarini yeniden oturttsa