Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu irfanı biraz da fazla abartıyoruz bence. Tamam iyi oyuncu potansiyelli oyuncu ama gelistirmesi gereken yönleride var. Mesela İrfan yerine Seri olursada üzülmem ben şahsen
Seri uzun zamandır oynamıyor hazır olması lig sonunu bulur irfan için sene sonunda Avrupa şampiyonası var değerine değer katabilir onun dısında İrfan suan alınabilecek en kaliteli yerli diye düşünüyorum yabancı sınırı diye bir daha tutturmazlar

Halil daha çok kanat gibi iyi bi yatırım olabilir çocuğun durumu nedir bilmiyorum teknik kapasitesi iyiyse forvet arkasıda oynayabilir

Burhan can terzinin babasiymis. Umarim oglu gibi kolpalamiyor

Galatasaray’ın forvet hattı boyle olmalı:

Sorloth as forvet
Muhammet yedek forvet
Dervishoglu 3. Forvet

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Halil 3. forvet olmaya niye gelsin? Ve Mohamede 5 milyon civarinda para gidecek herhalde. O adami 6 aylik (zaten gelmeye hic sicak bakmayan) kiralik forvetinin niye yedegi yapacaksin?

Sene sonu hayalim

Muslera
Buta Luyindama Marcao Sarrachi
Bakayoko
Taylan İrfan
Visca Mohammed Onyekuru

rakipten kan alacak bi kadro olurdu

Elinde patlayacak da irfan patlasın abi bu adamı almayacaksak kimi alacagiz sakatlık yok-istikrarli-yetenekli - takımındaki duran top sorununa ilaç olabilecek bir isim üstelik aidiyet duygusu olan bir adam.. 6-7 milyona bu iş biterse çok iyi olur..
Haaa elinde patlar patlamaz orası ayrı konu koskoca hazard bile realde patladiysa bu iş bir yerde de şans işi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt