Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelecege yönelik oyuncu alsan ne olur oynatan olmadikca?Ali Ece: Galatasaray muazzam bir iş yaparak Halil Dervişoğlu'nu kadrosuna kattı. Onu yakından takip eden birisi olarak söylüyorum; çok farklı meziyetleri olan bir futbolcu. Hem bireysel olarak yetenekli hem de tam bir takım oyuncusu. Hızlı, dribling özelliği olan, her iki ayağını da kullanan bir santrafor. Galatasaray için gündeme gelen isimlere baktığımızda hep geleceğe yönelik isimler olduğunu görüyoruz. Bu açıdan da onları kutluyorum. Eğer Galatasaray görüşülen diğer isimlere de noktayı koyabilirse, önümüzdeki seneleri de kurtarırlar.
Ali Ece: Rakipler bunu yapmıyor, genelde günü kurtaracak hamleler yapıyorlar. Galatasaray belki bu sene şampiyon olamaz ama ondan sonra da kimseye şans vermez.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Ben de öyle tahmin ediyorum. Onyekuru ve 1-2 transfer yapsınlar ondan sonra açıklarlar. Ha Aytaçı beğenmiyorum orası ayrı konu da alacaklarsa da böyle yapmaları doğru şu an çok tepki oluraytaç gelir orayada kesin
Onyekuru Halil Kerem
İrfan Dorukhan Taylan
Transfer Ozorn Transfer Transfer
(2021-2022 Galatasaray.)
İlk 11 sadece 3 yerli! Yaparlar valla.Dk ülke anlaminda o degilde , fifa super cup felandir o . Ülkeyi nasil men etsinler 1-2 kulüp yüzündenOyuncularin hicbiri kabul etmez. Dk ve avrupa sampiyonasi icin olup biten topcular var
Haklısın valla.Yavaş arkadaş, federasyon yerli sınırlaması mı getirsin istiyorsun.İlk 11 sadece 3 yerli! Yaparlar valla.

Yeter mi lan paylasayim mi daha

Bunun adı tecavüz olur.Leipzig Dolberg'i alıyormuş, Sorloth'u kiralayalım ya
Halil-Sorloth-Emre
İrfan-Taylan-Feghouli
of of of
Dk ülke anlaminda o degilde , fifa super cup felandir o . Ülkeyi nasil men etsinler 1-2 kulüp yüzünden