Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
giphy.gif

Ali Ece: Galatasaray muazzam bir iş yaparak Halil Dervişoğlu'nu kadrosuna kattı. Onu yakından takip eden birisi olarak söylüyorum; çok farklı meziyetleri olan bir futbolcu. Hem bireysel olarak yetenekli hem de tam bir takım oyuncusu. Hızlı, dribling özelliği olan, her iki ayağını da kullanan bir santrafor. Galatasaray için gündeme gelen isimlere baktığımızda hep geleceğe yönelik isimler olduğunu görüyoruz. Bu açıdan da onları kutluyorum. Eğer Galatasaray görüşülen diğer isimlere de noktayı koyabilirse, önümüzdeki seneleri de kurtarırlar.

Ali Ece: Rakipler bunu yapmıyor, genelde günü kurtaracak hamleler yapıyorlar. Galatasaray belki bu sene şampiyon olamaz ama ondan sonra da kimseye şans vermez.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Gelecege yönelik oyuncu alsan ne olur oynatan olmadikca?

Emre'yi severim ama İrfan'la kafa kafaya veya + 1 milyon euro gibi paraya direkt takaslarım.

Şu an ihtiyaç olarak Emre değilde İrfan tarzı oyuncuya ihtiyacımız var. Maliyet açısından uygunsa direkt gönderelim.

Hoca zaten 2 maçtır kesti Okan'da Emre'yi istedik sezon başında falan deyince benim aklıma gelmişti acaba Emre'yi mi veriyoruz diye? Emre'siz oyunu görmek istemiş olabilir.

Leipzig Dolberg'i alıyormuş, Sorloth'u kiralayalım ya

Halil-Sorloth-Emre
İrfan-Taylan-Feghouli

of of of

Irfan pas oyunu olayına yatkin bir oyuncu bize uyarsa ust seviye bir oyun görebiliriz,şikecilerin korkusu bundan

Dk ülke anlaminda o degilde , fifa super cup felandir o . Ülkeyi nasil men etsinler 1-2 kulüp yüzünden

Reis topcular men edilecek yaziyor senin attigin twitte
Arjantin dunya kupasinda diyelim
Barca super lige katildigi icin messi men edilecek ama super lige alinmayan fenerdeki sosa milli takiminda oynabilecek falan filan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt