Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ligin kalitesi inanilmaz düsük. genc ve yetenekli oyuncularla her türlü is yaparsin bu ligde. halil akbunar bile cosuyor bu ligde. 21 takima ciktigindan beri cok kolay kazanabilecegimiz maclar oynaniyor. hatta deplasman kavrami kalmadigi icin güle oynaya trabzonu falan yendik
Biz yeniyoz ama rakiplerde yeniyor, bjk son 8 maç 7 galibiyet, fb gelene geçene 3 atıyo bi 6 atıyoz ligib kalitesi yerlerde. Şampiyonu derbiler ve zor anadolu deplasmanları belirler, onda da biz kötüyüz.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Pelkas'in iş yaptığı 21 takımlı ligde Bruma gelse kral olur kral.
Takımlar o kadar yorgun ki yürüyerek adam geçiyor herkes.
Bruma belki gol atmaz ama çok iyi adam eksiktir bu sene ki ligde ( bjk maçındaki Bruma)

Terim'e, tekrar takımı vasatlarla doldurma fırsatı vermeyin.
Transfer değil istifa İstiyoruz!

Ben katılmıyorum ona Ahmet. Bruma adam geçse bile son pası ve vuruşu yapamadığından hiç bir önemi kalmıyor.

Adam geçmesi yetenek işi ama maalesef tercihleri yani mentali hiç olmayan bir adam bence Bruma.

Hiç bir katkı sağlayamaz bana göre. Biz yatırım yaptık çok şükür ki zarar etmeden sattık.

RBL aldı yatırım yaptı olmadı. PSV belki parlatırım bizim ligde dedi yine olmadı.

Sonuç ortada yani daha fazla güzellemenin bir anlamı yok. Bal yapmayan arı ha ama bizim tribün öyle adam seviyor. 3 kişiyi geçsin onlar hadhashdahd diye bağırsınlar pozisyon gol olmasa da olur onlar için. Güncel futbol bunu kaldırmıyor artık.

Bugün onyekuru fener haberleri vardı, üzülmüştüm açıkcası. Biraz da olsa içime su serpildi şu an.

Biz yeniyoz ama rakiplerde yeniyor, bjk son 8 maç 7 galibiyet, fb gelene geçene 3 atıyo bi 6 atıyoz ligib kalitesi yerlerde. Şampiyonu derbiler ve zor anadolu deplasmanları belirler, onda da biz kötüyüz.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kayseri ve antalya gibi dandirik takimlara puan vermyecektik. fb 5 mac üst üste kazandi ama bunlardan 3ü zaten ankaragücü erzurum kasimpasa

basaksehiri bahattin hediye etti
alanya kendi malligina yenildi

cogu hafta bay haftasi bu ligde aslinda. yarim saat top oynasan maclarin %70ini kazanirsin

bence sörloth gelecek adam hep 60dan sonra girmiş cl de oynatmamışlar bile

Ben katılmıyorum ona Ahmet. Bruma adam geçse bile son pası ve vuruşu yapamadığından hiç bir önemi kalmıyor.

Adam geçmesi yetenek işi ama maalesef tercihleri yani mentali hiç olmayan bir adam bence Bruma.

Hiç bir katkı sağlayamaz bana göre. Biz yatırım yaptık çok şükür ki zarar etmeden sattık.

RBL aldı yatırım yaptı olmadı. PSV belki parlatırım bizim ligde dedi yine olmadı.

Sonuç ortada yani daha fazla güzellemenin bir anlamı yok. Bal yapmayan arı ha ama bizim tribün öyle adam seviyor. 3 kişiyi geçsin onlar hadhashdahd diye bağırsınlar pozisyon gol olmasa da olur onlar için. Güncel futbol bunu kaldırmıyor artık.

Ya sen kime ne anlatıyon renktas bugun Bruma gelse itin gotune sokar neden başkası alınmadı diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt