Yiğit Sönmez
Tecrübeli Üye
- 24 Haziran 2019
- 6.733
- 3.991
- 673
Benim seri gelmedi. Sen bari onyekurunun fotoyu pp yap.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onyekuru'yu biz izledikte sen pek izlememissin renkdas. Gecen yili tek golle bitirdi. O golude bir araba gol kacirdigi sikecilere atti. Kacirdiklari sayesinde ligden koptuk. Kapali savunmalara karsi sifir, yalnizca acik alanda bir faydasi olan bi adam Onyekuru. Bulunmaz hint kumasi degil. 5 milyon euro dahi verilecek bir yetenek degil. Fazla beklenti icine girip, geldiginden 3 mac sonra kufretmeyelim.Hala Bruma diyorlar ya aklım almıyor.
Ulan Bruma futbolu unuttu bizim taraftar hala bal yapmayan arı sevdası bitmedi.
Onyekuru'nun silahı hızı falan değil. Onun silahı özellikle afrikalı kanat oyuncularında nadir görülen topsuz koşuları.
Hız ile topsuz koşunun farkını anladığınızda belki o zaman oyunu hakkında yorum yapıp eski göz ağrılarınızla karşılaştırabilirsiniz.
Allah allah yaa hala hızı diyorlar. Bruma diyorlar. Adam golün su gibi aktığı defans oyunun oynanmadığı Hollanda liginde bile istatistik yapamadı 2 yıl içinde Yunanistan'a kovdular. Ya da neyse ne diye anlatıyorsak bunları sanki anlayan var.
Kap açıklamasını görmeden olmaz.Benim seri gelmedi. Sen bari onyekurunun fotoyu pp yap.![]()
Boşver renktaş anlatamazsınOnyekuru'yu biz izledikte sen pek izlememissin renkdas. Gecen yili tek golle bitirdi. O golude bir araba gol kacirdigi sikecilere atti. Kacirdiklari sayesinde ligden koptuk. Kapali savunmalara karsi sifir, yalnizca acik alanda bir faydasi olan bi adam Onyekuru. Bulunmaz hint kumasi degil. 5 milyon euro dahi verilecek bir yetenek degil. Fazla beklenti icine girip, geldiginden 3 mac sonra kufretmeyelim.
Zor o işSorloth diyorlar. Ama ben inanmıyorum. Opsiyonlu kiralayabilirsek muhteşem olur.
Şu anda sahada.bence sörloth gelecek adam hep 60dan sonra girmiş cl de oynatmamışlar bile
sörloth su an cok cok kötü. Diagne gibi resmemSorloth diyorlar. Ama ben inanmıyorum. Opsiyonlu kiralayabilirsek muhteşem olur.
Olsa ne olacak ki? 20 ye aldiklari adama hadi minumum 10 opsiyon koysalarSorloth diyorlar. Ama ben inanmıyorum. Opsiyonlu kiralayabilirsek muhteşem olur.