- 16 Haziran 2010
- 203.829
- 155.792
- 6.838
Tabi yerine Hulk gelmezseFalcao'nun parasıyla en az 3 adam oynatılır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tabi yerine Hulk gelmezseFalcao'nun parasıyla en az 3 adam oynatılır.
5 maçını detaylı izledim scout hesabımdan 3 tanede uzun özet izledim zaten adı ilk geçtiğinde uzun bir anlatım yapmıştım benim işim bu denebilirReis detaylı full maçlarını izledinmi
yoksa mohamed skills yazdın youtubeada darbeli kafa vuruşunu görüpmü bu kararı verdin
Şu eteboyu geri yollayin mumkunse
Herif girdi oyuna denizli saldirdi ustumuze
Kim diyor yok diyeKoskoca forumda bi tane whyscout üyeliği olan yok dimi. Bizde ölmüşüz. Taraftar bu haldeyken takım tabi para dilenir.
Napsak 5-10 kişi toplanıp dana ya girer gibi üyelik mi alsak
Ukranyaya cagiriyormus sizi @Cihan AğzıkaraAnlamadım ama cihan diyorsa haklıdır.
Link paslasana analizi bakalım5 maçını detaylı izledim scout hesabımdan 3 tanede uzun özet izledim zaten adı ilk geçtiğinde uzun bir anlatım yapmıştım benim işim bu denebilir
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Varsa şu mohamed e ait bişiler paylaşsana be üstad. Darbeli matkap kafa gollerinden başka bişi bilmiyoruz. Nedir necidir bu eleman
Linkle değil renktaşım goztepenin özel şifreli bir sistemi var ordan hemen hemen her ligin maçları var ama paylaşım yapılırsa dışarı anlaşılıyor sıkıntı olur benim içinLink paslasana analizi bakalım
Falcao'nun parasıyla en az 3 adam oynatılır.
Öznel yorumun oyuncuyla ilgili?Linkle değil renktaşım goztepenin özel şifreli bir sistemi var ordan hemen hemen her ligin maçları var ama paylaşım yapılırsa dışarı anlaşılıyor sıkıntı olur benim için
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen uefa anlaşmaya tamamen uyuldu demeden zorunlu opsiyon yapamayız. Bu döneme yansır yoksaBeyler zorunlu opsiyon yapılınca bu döneme mi yazılıyor acaba gider olarak ffp icin