Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serhan Türk: Onyekuru, İrfancan ve Mohammed'in kısa sürede açıklanmasını bekliyoruz. (DHA)

NOT: Serhan Türk Başkan Mustafa Cengiz'e en yakın muhabirler arasında yer alıyor.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Yalan. Onyekuru yarın geliyormuş
onyekuru > fenerbahçe diyorlar.

şaka mı bu? bizim yönetim 22 gündür monaco ile anlaşma yapamamış onyekuruyu da bu süreçte bekletiyormuşuz. monacoda bir aslan yatıyor bu takıma kimler geldi sırf galatasaray'ı sahiplendiği kendini ait hissettiği için onyekuru mu görmezden gelinecek? böyle birseyi kabul edemem.

Serhan Türk: Onyekuru, İrfancan ve Mohammed'in kısa sürede açıklanmasını bekliyoruz. (DHA)

NOT: Serhan Türk Başkan Mustafa Cengiz'e en yakın muhabirler arasında yer alıyor.

Serhan kral adam oldu 1 hafta icinde. Gstvdeki sorular hepsini Taraftar istemisti

şaka mı bu? bizim yönetim 22 gündür monaco ile anlaşma yapamamış onyekuruyu da bu süreçte bekletiyormuşuz. monacoda bir aslan yatıyor bu takıma kimler geldi sırf galatasaray'ı sahiplendiği kendini ait hissettiği için onyekuru mu görmezden gelinecek? böyle birseyi kabul edemem.
Onye bitti ztn geliyor bugün en gec cuma

İnternet yok mu kardeşim. Onye bugün Fb ile imzalamak üzere Türkiye'ye geliyor. Kiralık anlaştı fb

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kahire de aslan var.
FB_IMG_1611216071542.webp

Bu 3 ismi + malatyadan yussufu alsınlar söyledigim bütün sözleri geri alırım yönetimle ilgili.

Uygun fiyata irfanı verirse Gökseli de çağırıp plaket versinler.

Bu adam güncel olarak en kaliteli Galatasaray muhabiri ve düzgün bir adam.

Bozar bozmaz bilmem ama diğer hıyarlara göre on kat daha iyi.

Paylaştığı haberden bağımsız söylüyorum, 3ü birden gelmez, sanmıyorum.

+ Visa diyecegim ama Fegh iyi oynadı dün, ondan kararsızım.

Visca irfan cok maliyetli olur. Gorusmede yer aldigini bile sanmiyom ben. Hoca ismini verirken kamera önünde ilk defa dile getiriyordu. O dakikaya kdr aponun viscadan haberi yoktu bnc

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt