Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimin peşinde bu kadar koştuysak elimizde patladı. Umarım gelirse İrfan'ın sonu da öyle olmaz.

Sağ bek ve Orta Saha şart oğlu şart bu takıma. Taylan'ı yedekleyecek adam yok 8 oynayacak adam yok Linnes denilen hiçbir bek özelliği olmayan adamla yürümez orası.

çok yanlış 1 yorum bu. her oyuncu ileri dönük katkı sağlamak için alınmaz.

bu takım bundan sonra pas oyunu oynayacaksa Seri çok lazım adam.

Ha yok ben oyuncu ekibini kurup eskisi gibi amatör ruhla saldıracam, reale bile saldırıp 6 yiyeyim sorun değil mantığıyla gidilecekse Seri gelmesin. verim alınmaz çünkü.

Seriyi bende begeniyorum ama seri, bizim ön tarafi tasiyamaz. Taylanin begenilme sebebi arkayi süpürmesi.

Kimin peşinde bu kadar koştuysak elimizde patladı. Umarım gelirse İrfan'ın sonu da öyle olmaz.
İrfan da sadece 2 olasılık söz konusu ya gelir Selçuk etkisi bırakır ( ilk geldiği zamanlardaki) yada gelir emre akbaba etkisi bırakır yani vasat olmaz ya çok iyi olur ya berbat o yüzden yüzde 50 şansımız var yararlı olması açısından bence

Mesele sevinmeleri değil ki halil transferine bile abuk subuk yorum yapıyolar yok bir oyuncunun daha kariyeri bitmiş yok fb Avrupaya açılan kapıymış. Böyle saçma yorumların özgüveni nereden geliyor anlamış değilim.
Bu yorumları yapmaları onların iq seviyesini gösterir ne diyeyim haklısın. Garibanlar o kadar sene sonra star gördü bırakalım o kadar delirsinler😂

Takımı yönlendiren bir Feghouli sağ tarafında da Visca.. Namağlup ilerleriz diye düşünüyorum bundan sonraki süreçte

Ftw1905:
Ne Emre Kılınc'i mi istemis takasta ???

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt