Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Irfan Can Kahveci gelirse cezali uyelerin affi icin kampanya girisiminde bulunacagim @Berke Karabacak , umarim kabul edilir
O çaresizliğin içinde sevindim ama çöp çıktı maalesef. Her oyuncu öyle olacak anlamına gelmiyor. Mesela ben arda'nin gelmesini isteyenlerdendim çok şükür iyi oynuyorfalcao geldiğinde sevindin o zaman demek ki Bize
çok yanlış 1 yorum bu. her oyuncu ileri dönük katkı sağlamak için alınmaz.
bu takım bundan sonra pas oyunu oynayacaksa Seri çok lazım adam.
Ha yok ben oyuncu ekibini kurup eskisi gibi amatör ruhla saldıracam, reale bile saldırıp 6 yiyeyim sorun değil mantığıyla gidilecekse Seri gelmesin. verim alınmaz çünkü.
telefonlarda hesap makinesi olması lazım, bı şekilde ulaşıp söylesek bari
Feg sag ic de verimli olmaya basladi bize sag acik da lazim. Visca olursa cok iyi olur. Olmazsa ogulcan falan idare edecez artikVisca bence lazim degil. Sagda Feghouli var. Dün de görüldü formdaysa ligin acik ara en iyisidir.
İrfan da sadece 2 olasılık söz konusu ya gelir Selçuk etkisi bırakır ( ilk geldiği zamanlardaki) yada gelir emre akbaba etkisi bırakır yani vasat olmaz ya çok iyi olur ya berbat o yüzden yüzde 50 şansımız var yararlı olması açısından benceKimin peşinde bu kadar koştuysak elimizde patladı. Umarım gelirse İrfan'ın sonu da öyle olmaz.
Kulübe bağış yap daha hayırlı olur.
Irfan gelirse 100 euro gonderirim kulube
Bu yorumları yapmaları onların iq seviyesini gösterir ne diyeyim haklısın. Garibanlar o kadar sene sonra star gördü bırakalım o kadar delirsinlerMesele sevinmeleri değil ki halil transferine bile abuk subuk yorum yapıyolar yok bir oyuncunun daha kariyeri bitmiş yok fb Avrupaya açılan kapıymış. Böyle saçma yorumların özgüveni nereden geliyor anlamış değilim.
Duayen duyumcu üstad da doğrulamış hayırlı olsun