Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eger istediğimiz 6 oyuncu gelirse mevcut kadrodaki oyuncularinda da formu artar herkes kendine ceki duzen verir ozellikle emre kilinc belhanda akbaba vb

Biz satış yapamadığımız daha doğrusu beceremediğimiz için İrfan'ın sonraki satıştan payını %80 bile verebiliriz.

Halilden beklentiler ne ben tam bilmiyorum ama bizde tek basina 9 oynayacak bir oyuncu izlenimi veremedi bana milli maclarda.

Dorukhani cok sevdigimi herkes bilir ama sakatliktan beri leş otesi oynuyor. Biraz sogudum o yuzden.

Ozornwafordan stoper olmaz 😂

Nasilsin btw🤩
Şu transferler mutlu etti. Sen nasılsın ? :love:

Belhanda'nın takasta sunulacağı tek oyuncu Bruno Fernandes veya De Bruyne'dir. İrfan için kramponundaki bağcığı verebiliriz.

Ali Ece: Galatasaray muazzam bir iş yaparak Halil Dervişoğlu'nu kadrosuna kattı. Onu yakından takip eden birisi olarak söylüyorum; çok farklı meziyetleri olan bir futbolcu. Hem bireysel olarak yetenekli hem de tam bir takım oyuncusu. Hızlı, dribling özelliği olan, her iki ayağını da kullanan bir santrafor. Galatasaray için gündeme gelen isimlere baktığımızda hep geleceğe yönelik isimler olduğunu görüyoruz. Bu açıdan da onları kutluyorum. Eğer Galatasaray görüşülen diğer isimlere de noktayı koyabilirse, önümüzdeki seneleri de kurtarırlar.

Ali Ece: Rakipler bunu yapmıyor, genelde günü kurtaracak hamleler yapıyorlar. Galatasaray belki bu sene şampiyon olamaz ama ondan sonra da kimseye şans vermez.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

orta sahada feghouli, taylan ve irfan. sag kanatta belhanda solda onyekuru. forvette mohamed. stoper marcao kaleci muslera. saracchi linnes tasdemir solu halleder. yeni sag bek lazim. stoperde donk'un yedegi ozornwafor herhalde luyindama'yi satariz. sözlesmesi biten sag beklerden birini baglayip kulübü ile anlasmak lazim cüzi maliyete. bu durumda stopere bir hamle daha yapilabilir sözlesmesi bitenlerden veya 6 aylik idare etmelik biri. yedekte tonla topcu var zaten.

İrfan, Halil, Aytaç, Salih geldikten sonra yerli sınırı mı istesem acaba?

EsQF9JGW4AAi8zL.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt