Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Irfan, onye ve halil gelse bile yeterli. Muhammed işi falcao fesih olmadan zor. Uefadan ceza almamak gerek.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hic yoktan iyi tabi ama dedigim gibi, 6 aylik Hatay performansi ile bizim takima yakisir bir oyuncu oldugunu dusunmuyorum.
Boupendza transferi bence forvet için değil de kanat için düşünülüyor. Joker oyuncu olarak istiyorlardır, hücum hattının çoğu yerinde oynayabiliyor.

Bunlar gelirse kesin şampiyonuz:

Halil
Irfan
Visca
Seri
Onyekuru
Salih
Muhammet
Sağ bek

+ belki Aytaç

Bizi 3/4 sene götürür bu kadro.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
.
images%20(5).webp

Emre Tasdemir ve Taylan Antalyali'nin menajerlik sirketine bagli olan Mert Cetin, Hellas Verona'da forma sansi bulamiyor. Roma'dan 2 yilligina kiralamislardi. Bu oyuncuyu kiralamak istersek sorun cikarmazlar sanirim. Roma ile Nzonzi transferinde iyi bir anlasma yapmistik. Ilisklerimiz saglamdir diye düsünüyorum. Satin alma zorunlulugu da konulabilir 1.5 yillik kira döneminde maclarin %50sinde ilk 11 baslarsa diye.

Bırak şimdi Murat. Memleketinin takımı para kazansın diye Boupendza'yı kitleme çalışmaları bunlar :LOL::LOL::emrah:
Lige gelen takımlarla aramızın iyi olması gerek.Fatih Karagümrükle Fb'nin arası iyi.Bizim de Hataysporla olan dostluğu güçlendirmeliyiz.En fazla 2-3 milyon euro isterler.Oyuncu için normal bonservis bence.Hücum da jokerimiz olur Babel'in yerine..

Yine erken kutlamalara başlamışsınız. Timsaha gelirsiniz bak bunlar hep bağışlar gelsin diye pompalanan haberler olabilir.

Benim izledigim Boupendza’dan sadece kanat oyuncusu olur, forvet olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt