- 4 Ağustos 2009
- 90.630
- 71.710
- 5.188
Varlığından daha iki hafta once haberdar oldugunuz bir herifin transferinin yatmasına üzülmeyin yaw.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onlar olumlu havayı dağıtmak isteyen insanlar .Hayata hem olumsuz tarafından bakan intihara meyilli mutsuzlukla beslenen kişiler yada paso olumsuz haber paylaşan febeliler bence başka bir nedeni yokYalanci coban cikmis yine transfer doneminde piyasaya.Hala Ali Naci gibi herifleri takip edenler var Twitterda falan ilginc.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Deli gibi isterim yalniz Seri-Taylan-İrfan çok çok iyi olur
Ben Halılın dırek dıagnenın yerıne alındıgını dusunmuyorum forvet yetersızlıgınden alındıgını dusunuyorum Dıagne gıderse yerıne mutlaka baska bırı gelırMohamed ve halil benzer tarzda oyunculara benzemiyordu ki nasıl alternatif Halil olabiliyor. Neyse olmazsa diagne babel halil sabrederiz.
fransızlar demedi mi mısırlılar komisyon istiyor diye
zaten tek taliptik bizimkiler o parayı vermemiştir. transferin son günlerinde bitebilir o transfer
Bence üzülenler muhammed transferine üzülmüyor yerine alındığı düşünülen ingiltere championshipde oynayan ne idiğü belirsiz alanyasporun bile almadığı bir oyuncuyu aldıkları için böyle tepki veriyorlar.Halil dervişoğlu kimdir nedir bizim ali yavuz kol halil dervişoğlu kadar oynıyamıyorsa neden kadroda tutuluyor?Varlığından daha iki hafta once haberdar oldugunuz bir herifin transferinin yatmasına üzülmeyin yaw.
torunlarıyla evdeymisVagner Love boşta mı
Bize 100 bin euroya versinler, 6 milyon komisyon veririz.
Bize uyar.
Yok maalesef.Kulagin deliktir ustat senin
Tikirti yok mu hic
Ben Halılın dırek dıagnenın yerıne alındıgını dusunmuyorum forvet yetersızlıgınden alındıgını dusunuyorum Dıagne gıderse yerıne mutlaka baska bırı gelır